Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

Getter 兄..如果玩..你有冇機會開MIC 先..
我知 vic 兄 ok ..我都可以...如果雞兄又ok ....有4 P..可以 ...
滴滴仔 發表於 21-2-2011 16:34

都唔係冇可能.... 等我搵下搵唔搵到個咪先, 但我要好細聲.

初頭打巾無3時試過開咪, 但聽唔到你地其他人講乜.

不過又要講明.... 我打gow又係低手, 低過打sf4.
最重要冇血叫人幫手..都要知你位置先HELP到

所以我覺得要成堆人在附近照應, 如果唔跟大隊, 好多時死左都未知咩事

我最多都係打到唔知第廿幾定三十幾波, 班友唔知set normal定hard core, d怪厚血都死, 搞到成日冇彈用, 好難打.
都唔係冇可能.... 等我搵下搵唔搵到個咪先, 但我要好細聲.

初頭打巾無3時試過開咪, 但聽唔到你地其他 ...
getterwing2 發表於 21-2-2011 04:58 PM

巾無3時我唔係同你講過野 咩 ???
但聽唔到你地其他人講乜 <= 其他人好似冇 開 mic wor ... :38:
巾無3時我唔係同你講過野 咩 ???
但聽唔到你地其他人講乜
Vince 發表於 21-2-2011 17:02

因為一路同識果d人打xboxlive都係打格鬥game, 所以一路都冇開過咪, 冇經驗, 一要用咪就好似好混亂咁, 可能主機set speaker/耳機出聲果d setting 都未set.
之前同 fd 打 ... 3 ~ 4p set 最 easy ... 可以頂到 爆機
Vince 發表於 21-2-2011 04:57 PM

咁唔好玩ka...要enjoy 殺同比電腦殺個D feel
.... 你有冇TRY過弓佬,機槍佬攻晒入屋...比電腦 6 4 大逃殺..high 到..小晒鬼 :66:
4 條友..we 嘩鬼叫...諗起都正 :DD

初頭打巾無3時試過開咪, 但聽唔到你地其他 ...
getterwing2 發表於 21-2-2011 04:58 PM

good ..等我問下雞兄先 :$
.... 你有冇TRY過弓佬,機槍佬攻晒入屋...比電腦 6 4 大逃 ...
滴滴仔 發表於 21-2-2011 17:07

幾怕弓佬, 有時留意唔到佢後附近, 俾佢秒殺左都未知咩事.
所以我覺得要成堆人在附近照應, 如果唔跟大隊, 好多時死左都未知咩事

我最多都係打到唔知第廿幾定 ...
getterwing2 發表於 21-2-2011 05:01 PM

去到30 ~40波..要找地方死守....最好入屋仔
重要同自己友甲定..做 cover ...爆出去拿子彈

呢隻game 同 friends 玩..絕對可以增加友情 :shy:
.... 你有冇TRY過弓佬,機槍佬攻晒入屋...比電腦 6 4 大逃 ...
滴滴仔 發表於 21-2-2011 05:07 PM

3 條友 set 最 easy 都會比 大隻佬 攻入屋 ... 同埋我地3個都唔係好勁 ... 所以 set easy 易玩 d ... 如果多 d 人 ... 緊係可以 set 反 高 d 難度 la ... 我都好 enjoy 比人 SM 的 ... kakaaa :68:
XDD ...係MVC3 到講 GOW2 :66:
XDD ...係MVC3 到講 GOW2
滴滴仔 發表於 21-2-2011 17:13

係ssf4 咪一樣成日OT

但一千幾百個post 間中ot幾個都唔算過份
XDD ...係MVC3 到講 GOW2
滴滴仔 發表於 21-2-2011 05:13 PM

細佬~~~&#21031;post~~~:^
唔係掛~~~ 我俾佢捉住扣左大半血~~~
黑色三連敗 發表於 21-2-2011 02:16 PM

尼招係版邊大跳就避到
咁搞笑 ?? 係又好牙 ... 只係怕 capcom 吹水 嚇人 ja ...
唉 ... 打機 ja ... 唔輸得仲咩學人打 rank . ...
Vince 發表於 21-2-2011 02:42 PM

之前打街霸4時,唔玩RANK D人一樣斷線....都唔知咩心態
一來la ... 二來又冇得睇人打 (我知遲D有) ...

我用D時間練下SSF4 其他新人好過la...等佢出 AE or u ...
滴滴仔 發表於 21-2-2011 02:43 PM

2K11可能遲D會買黎玩
GOW都OK既,不過好耐冇玩....唔係好記得點玩