Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

2K11可能遲D會買黎玩
GOW都OK既,不過好耐冇玩....唔係好記得點玩
瘦雞 發表於 21-2-2011 06:52 PM

等2K12 la...

我唔知你有冇睇開 NBA ...今年又轉左好多人..
但如果你 like jordan ..2K11 都好正 :71:
Getter 兄..如果玩..你有冇機會開MIC 先..
我知 vic 兄 ok ..我都可以...如果雞兄又ok ....有4 P..可以 ...
滴滴仔 發表於 21-2-2011 04:34 PM

我個MIC好似神神地......
幾怕弓佬, 有時留意唔到佢後附近, 俾佢秒殺左都未知咩事.
getterwing2 發表於 21-2-2011 05:10 PM
我覺得最煩係榴彈佬,無啦啦飛粒野過黎,死左都唔知咩事
等2K12 la...

我唔知你有冇睇開 NBA ...今年又轉左好多人..
但如果你 like jordan ..2K11 都好正 : ...
滴滴仔 發表於 21-2-2011 06:58 PM
我見我表弟有玩尼集,諗住一齊玩
冇啊......不過有睇上年既決賽同今日既明星賽
尼招係版邊大跳就避到
瘦雞 發表於 21-2-2011 06:49 PM

我又跳唔到啦∼∼∼佢第1野係右邊出大拳頭∼∼∼跟住左邊捉人∼∼∼我跳左都避唔到∼∼∼係咪就咁跳∼∼∼仲有佢手指識射激光∼∼∼跟住再黎個全版面∼∼∼點避 :70: 我見您hardest都爆埋∼∼∼rank又排高位∼∼∼:no:
normal 唔夠打就打easy la
打 Galactus normal 黎講 ...
由於, 爆機只會 show 打死佢果個 character 既 ending ... 所以, 基本上, 頭2個可以用 d 最熟既 角色 ... 仲知減得佢幾多能源就減幾多 ...
佢用手 park 你果時 可以 死擋 ... 放手激光 可用大跳 備, 但跳時亦要 擋 ...
我覺得 大跳 係咁出 連蕉 打佢個 頭 有時都幾有用 ... 打多2 3下佢 會 定一定 ...
琴晚同雞兄打 ... 比佢 d air combo 打到 飛天 ...
唉 .... 我仲未出到 air combo ... :56:
normal 唔夠打就打easy la
getterwing2 發表於 22-2-2011 10:41 AM

easy出唔出到d ending架~~~:shy:
打 Galactus normal 黎講 ...
由於, 爆機只會 show 打死佢果個 character 既 ending ... 所以, 基本上, 頭 ...
Vince 發表於 22-2-2011 11:11 AM

原來頭2個冇份~~~:( 咁如果死淨2個係咪未死2個都會出ending~~~:58:

一拳打埋黎原來可以擋~~~:shiny: 激光同捉都要跳~~~我見您同雞兄都話大跳~~~同普通跳有冇分別架~~~:?
琴晚同雞兄打 ... 比佢 d air combo 打到 飛天 ...
唉 .... 我仲未出到 air combo ...
Vince 發表於 22-2-2011 11:13 AM

終於多個受害者啦~~~:he: 我都未出到~~~除左市長係mission試過~~~:die:
終於多個受害者啦~~~ 我都未出到~~~除左市長係mission試過~~~
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 12:55 PM

佢唔係受害者.....佢尋日贏左好多場
我又跳唔到啦∼∼∼佢第1野係右邊出大拳頭∼∼∼跟住左邊捉人∼∼∼我跳左都避唔到∼∼∼係咪就咁跳∼ ...
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 08:41 AM
VERY  HARD既銀河王都係廢既
唉 .... 我仲未出到 air combo ...
Vince 發表於 22-2-2011 11:13 AM

你隻狼人同美國隊長咁鬼勁既
原來頭2個冇份~~~ 咁如果死淨2個係咪未死2個都會出ending~~~

一拳打埋黎原來可以擋~~~ ...
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 12:54 PM

ENDING只會出打死BOSS果個既ENDING
大跳咪下上跳LOR....跳得高D