Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

銀河王就冇乜分別.......其他果D就好鬼勁....
另外有冇興趣拿全部角色都對戰過(線上)果個成就?
瘦雞 發表於 22-2-2011 04:56 PM

ha ... 興趣 一定有 ... 但我會冇耐性 ... 時間亦都係問題 :shy:
呢個全無難度.  記得仲有一個銀河王統治字宙的成就, game over 唔continue有得睇

打幾十次唔難 ...
getterwing2 發表於 22-2-2011 04:52 PM

e ... 我未見過 d 個 ending wor ... :Q
佢唔係受害者.....佢尋日贏左好多場
瘦雞 發表於 22-2-2011 01:24 PM

vince兄咁勁~~~今次得我係沙包~~~:79:
VERY  HARD既銀河王都係廢既
瘦雞 發表於 22-2-2011 01:25 PM

唔係掛~~~:47:
ENDING只會出打死BOSS果個既ENDING
大跳咪下上跳LOR....跳得高D
瘦雞 發表於 22-2-2011 01:27 PM

只出打死boss個ending~~~咁有排打喎 :70:

原來下上~~~thx~~~:64:
普通跳都會比佢打中,一定要 大跳= 下上(快)
其實 某d人 可以飛(冇記錯應該係 214s)都可以 備 到。
Vince 發表於 22-2-2011 01:40 PM

原來下上~~~真係唔記得左~~~唔通出air combo都要下上先得~~~:26:

storm可以飛~~~不過手忙腳亂~~~記得起已經俾ko~~~~:79:
另外, ending 果到 ... 有冇大大試過 用 team hyper combo 去 打死 Galactus ??
唔知可以出到 3 個 呢 ?? ...
Vince 發表於 22-2-2011 01:51 PM

應該可以喎~~~:58:
我由 第一集 打時已經用開 狼人 ma ...
同埋呢 ... 基本上 ... 我同佢 個 character 係 同類 ... 有前 ...
Vince 發表於 22-2-2011 01:54 PM

今早試左x-23~~~同狼人有得揮 :shiny:
如果同 normal 冇分別 ... 等我今晚 KO 埋 very hard 先 ... 開多個 成就
Vince 發表於 22-2-2011 01:56 PM

您咁勁~~~:@
唔得.  點打都只會出一個ending
getterwing2 發表於 22-2-2011 04:14 PM

oic~~~:die:
vince兄咁勁~~~今次得我係沙包~~~
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 05:19 PM

:77:............
當然出到ending同埋有pp
getterwing2 發表於 22-2-2011 04:16 PM

聽朝玩easy算~~~:34:
仲要連勝tim   勁
getterwing2 發表於 22-2-2011 04:17 PM

估都估唔到~~~:no: 得我係沙包~~~:79:
fu look ja ... 我都做唔到 雞兄 痴住打你 10幾下 果 d combo ...
話時話 ... 有冇收到風話幾時有 patc ...
Vince 發表於 22-2-2011 04:28 PM

雞兄d combo真係唔講得笑~~~點可以撳得咁快~~~:26:
基本上都可以, 但驚到時興奮得滯比人小

再加上我玩呢d game 係小白到時只會累街坊
bbf1125 發表於 22-2-2011 04:33 PM

me too~~~:34: