Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

我直頭未玩過
bbf1125 發表於 22-2-2011 04:40 PM

幾時同我打~~~:he:
呢個全無難度.  記得仲有一個銀河王統治字宙的成就, game over 唔continue有得睇

打幾十次唔難 ...
getterwing2 發表於 22-2-2011 04:52 PM

打rank真係死硬~~~:(

我今朝試過唔continue~~~隻銀河王真係講左d野~~~~原來ending黎架~~~:oh:
原來下上~~~真係唔記得左~~~唔通出air combo都要下上先得~~~

storm可以飛~~~不過手忙腳亂~~~記得 ...
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 05:23 PM

我封game 前....AC 在天上出拳腳..三下..第4下 S ...就連下一位
即  3 下 (拳腳..對手冇趺第4下S又中) > S > 3下 > S > 3下 > S (連晒3個最尾打返落地)

我唔知有冇錯:64: ...........BBF兄 我封左隻game la :36:
銀河王就冇乜分別.......其他果D就好鬼勁....
另外有冇興趣拿全部角色都對戰過(線上)果個成就?
瘦雞 發表於 22-2-2011 04:56 PM

有~~~不過打得耐應該都開到~~~但計唔計埋dlc角色先~~~:80:
估都估唔到~~~ 得我係沙包~~~
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 05:26 PM

再來:77:
ha ... 興趣 一定有 ... 但我會冇耐性 ... 時間亦都係問題
Vince 發表於 22-2-2011 05:06 PM

您開成就都開得好快~~~:66:
幾時同我打~~~
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 05:29 PM

佢快 ka la...:he:
e ... 我未見過 d 個 ending wor ...
Vince 發表於 22-2-2011 05:07 PM

証明您冇輸俾銀河王~~~:42:
............
滴滴仔 發表於 22-2-2011 05:25 PM

您唔打~~~您打應該同我差不多~~~~:^
我封game 前....AC 在天上出拳腳..三下..第4下 S ...就連下一位
即  3 下 (拳腳..對手冇趺第4下S又中) ...
滴滴仔 發表於 22-2-2011 05:31 PM

可以出咁多下~~~:Q 我連到2下咋~~~:49:
再來
滴滴仔 發表於 22-2-2011 05:32 PM

冇晒mood~~~:ice:
佢快 ka la...
滴滴仔 發表於 22-2-2011 05:33 PM

好消息~~~~:he:
您唔打~~~您打應該同我差不多~~~~
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 05:34 PM

:78: ..我唔信..我咁屎

唔洗用激漲法la...我唔受ka :he:
可以出咁多下~~~ 我連到2下咋~~~
黑色三連敗 發表於 22-2-2011 05:36 PM

所以咪......................:he: 自己諗
即  3 下 (拳腳..對手冇趺第4下S又中) ...
滴滴仔 發表於 22-2-2011 17:31

咁又唔洗封game, 你見我d cd 都係中古品 :x