Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

你地都係用0個個 joypad ja  ...可能雞兄個係 MIJ ..三連兄0個個係 MIC
滴滴仔 發表於 23-2-2011 02:16 PM

MIJ同MIC係咩意思??
我只係識係地上~~~天上野唔啱我
黑色三連敗 發表於 23-2-2011 04:17 PM
你係咪續下續下按架????你試下卒上去啦
MIJ同MIC係咩意思??
瘦雞 發表於 23-2-2011 19:07

無責任亂估:    made in Japan / made in China
無責任亂估:    made in Japan / made in China
getterwing2 發表於 23-2-2011 07:42 PM

:71:  right
我唔知你有冇讓我麻
不過三連兄勁的確係事實黎~
瘦雞 發表於 23-2-2011 07:06 PM

我沒有否認......:$
佢真係堅:74: .... XDD 佢又會覺得我同你..玩X佢 :38:

三連兄我地都係講事實ja :77:
三連兄?  我唔覺得佢勁 woo---------------- 初初果時.

依家真係進步好快., 今時唔同往日.   梗係爆左 <三國志大戰> 果招 "吳下阿蒙", + 知+武
kakaa ... 你地一個 2 個等佢唔係到果日 放佢上 神台 ... :p
連佢都咁勁, 咁到時咪得我一個比你地sm :80:
連佢都咁勁, 咁到時咪得我一個比你地sm
bbf1125 發表於 24-2-2011 11:30 AM

放心 la ... 唔係好痛 ga ja ... 其實隻 game "亂打" <= 先係 最勁 ... 話唔定到時係你至強 wor ... 不過隻 game 最大問題冇得 觀戰 ... 等果 d 會好悶 ...
kakaa ... 你地一個 2 個等佢唔係到果日 放佢上 神台 ...
Vince 發表於 24-2-2011 11:16 AM

:78: ......佢冇上神台

學三連兄講...呢個係事實 :!
連佢都咁勁, 咁到時咪得我一個比你地sm
bbf1125 發表於 24-2-2011 11:30 AM

唔緊要..如果SSF4 AE /ultma (xbox) ...你重有大把時間..練

但 MVC3 ...我就唔知你會唔會變沙包la :38:
但我MVC3就係大沙包..:$ ( 呢個係事實:74:)
放心 la ... 唔係好痛 ga ja ... 其實隻 game "亂打"
Vince 發表於 24-2-2011 11:34 AM

right ..... BBF 我覺得你有前途:74: ...後追一定可以:$
right ..... BBF 我覺得你有前途 ...後追一定可以
滴滴仔 發表於 24-2-2011 12:12

咁又係, "亂打"呢家野最o岩我 :66:
我沒有否認......
佢真係堅 .... XDD 佢又會覺得我同你..玩X佢

三連兄我地都係講事實ja ...
滴滴仔 發表於 24-2-2011 10:02 AM

佢係努力型既天才:$
佢係努力型既天才
瘦雞 發表於 24-2-2011 01:05 PM

:he: ..你條友仔呀