Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

係wor! 唔記得左佢已經沉醉緊隻神game tim
bbf1125 發表於 26-2-2011 11:35 AM

相信冇乜人會沈醉係呢隻game~~~:53:
尼半年佢應該只會玩神GAME
瘦雞 發表於 26-2-2011 11:41 AM

隻神game我今朝差不多用leona1隻ko晒~~~反而佢隊友d招變到唔識用 :55:
你練下招先...佢地班友好勁ka...
滴滴仔 發表於 26-2-2011 12:09 PM

我都係沙包放心~~~隻game我+埋都玩唔夠5個鐘~~~~:34:
我都係沙包放心~~~隻game我+埋都玩唔夠5個鐘~~~~
黑色三連敗 發表於 26-2-2011 12:31 PM

為表我隻game 係勁新全新
隻game我+埋都玩唔夠1.5個鐘:x ....
為表我隻game 係勁新全新
隻game我+埋都玩唔夠1.5個鐘 ....
滴滴仔 發表於 26-2-2011 12:38 PM

都係雞兄既錯~~~:help:
都係雞兄既錯~~~
黑色三連敗 發表於 26-2-2011 01:00 PM

關係什麼事 :?
關係什麼事
滴滴仔 發表於 26-2-2011 01:42 PM

您唔輸得咁慘可能會繼續玩~~~~:$

未收工咩~~~:58:
我最勁試過有 9x hits ...
講下佢個方法黎 聽下 ?? thx
Vince 發表於 25-2-2011 03:51 PM

502hits~~~omg~~~~:Q

http://www.youtube.com/watch?v=6vQPXTmmeG4&feature=related
502hits~~~omg~~~~
黑色三連敗 發表於 26-2-2011 16:05

超變態 :Q
您唔輸得咁慘可能會繼續玩~~~~

未收工咩~~~
黑色三連敗 發表於 26-2-2011 01:47 PM

:x ...你當我冇膽...重中學雞咩...

唔洗激我WOR ~~我唔受ka..:DD
超變態
bbf1125 發表於 26-2-2011 16:33

3個一齊出來俾人打,  hit 數x3.......
你練下招先...佢地班友好勁ka...
滴滴仔 發表於 26-2-2011 12:09

我好似冇同你打過mvc
d 隻 game 易 1k 過 ssf
不過 對戰 果 d ... 真係要同人 甲 下會易開 d law ...
Vince 發表於 25-2-2011 17:08

打    ranking 連勝果個..... SF4流傳下來有一招, 就係set region做same, 但set language做意大利文或者冇人選的文
打    ranking 連勝果個..... SF4流傳下來有一招, 就係set region做same, 但set language做意大利文或 ...
getterwing2 發表於 27-2-2011 01:06 AM

我同您可以試下開成就~~~:he:

星期六一路玩玩具~~~一路同您地打~~~打打下發覺air combo唔掂起碼學到您出aerial combo先有得打下~~~結果自己再train~~~10下有2-3下出到~~~但一玩arcade又出唔到~~~:no:
雞兄成就就過900~~~天呀~~~:help: