Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

琴晚同TD ching 打, 個lobby 真係好stupid....
等既時候係咁睇住條HP bar 慢慢扣...唯有走左去打PSP GGEN
...
moodyblues 發表於 3-3-2011 11:04 AM

隻game 真係鬥死背combo....邊個擋唔到就等中....

I like this wording ..:71:
唔係, 邊會咁快呀, 打到6,7 個ja.

我係指 Unlock 晒d隱藏人物.
Duraxyll 發表於 3-3-2011 11:37 AM

o我 ... ic ic ... 今次 d 所為 隱藏人物 真係冇咩 意思 ...
我反而最 LIKE 係 4 段 intro ... 如果 人物 ending 做到咁 ... 我會多好多心機打 d 隻 game ...
o我 ... ic ic ... 今次 d 所為 隱藏人物 真係冇咩 意思 ...
我反而最 LIKE 係 4 段 intro ... 如果 人物 ...
Vince 發表於 3-3-2011 11:55

咁多個格鬥game之中, 似乎只有鐵拳會每個角色做一段CG ending.  當然每段都冇咁長.
咁多個格鬥game之中, 似乎只有鐵拳會每個角色做一段CG ending.  當然每段都冇咁長.
getterwing2 發表於 3-3-2011 01:09 PM

:@ .... 鐵拳 .... 我好似 ... 一個都未爆過 ... 呢 ~~~~
.... 鐵拳 .... 我好似 ... 一個都未爆過 ... 呢 ~~~~
Vince 發表於 3-3-2011 14:42

tekken 6改左少少, arcade mode冇爆機cg, 要去sc mode內的arena, 打幾場就會有果個角色的爆機cg

如果真係只為睇cg..... youtube有o西:  

http://www.youtube.com/results?s ... ing+movies&aq=1
tekken 6改左少少, arcade mode冇爆機cg, 要去sc mode內的arena, 打幾場就會有果個角色的爆機cg

如 ...
getterwing2 發表於 3-3-2011 03:19 PM

D ending 超攪笑:66:
新衫同shadow battle DLC出左
getterwing2 發表於 2-3-2011 09:17 AM

新衫~~~~沒有興趣 :cool:
shadow battle 係 dl d 勁人 既黎 對戰? 定 係 dry 睇 ??
同埋有冇講幾時先有 觀戰 牙??
thx w ...
Vince 發表於 2-3-2011 09:35 AM

觀戰幾時有~~~~:no:
7秒KO人地3隻

除左O咀, 我諗唔到有咩回應
getterwing2 發表於 2-3-2011 02:26 PM

癲架~~~~:47:
仲可以講 粗口 ....
Vince 發表於 2-3-2011 03:37 PM

掂~~~~:71:
你冇講錯, 因為隻game速度太快, 而且combo殺傷力太大, 一練左高殺傷力combo的慣性動作, 捉到一個機會就 ...
getterwing2 發表於 2-3-2011 03:59 PM

其實另1位都唔弱~~~仲係phenoix高手~~~:71:
速度太快  ..睇唔到
滴滴仔 發表於 2-3-2011 04:03 PM

我都睇唔到~~~~不過見好似有發動x-factor~~~再出超必 :shiny:
琴晚終於囉番部Xbox.
順序咁由She Hulk 下至上打爆Marvel side啲角色, 因為係朋友屋企睇咁啲e ...
Duraxyll 發表於 2-3-2011 09:55 PM

您咁勁~~~~:@

pm我您個gametag~~~撞到打番場 :shiny:
咁快爆晒 marvel d 人 ? 你打 very easy ???
Vince 發表於 3-3-2011 11:01 AM

我選very easy都而家先爆左marvel個邊 :70:
琴晚同TD ching 打, 個lobby 真係好stupid....
等既時候係咁睇住條HP bar 慢慢扣...唯有走左去打PSP GGEN
...
moodyblues 發表於 3-3-2011 11:04 AM

同雞神打死得仲快~~~~佢missions開左320個~~~~d連技 :$