Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

個 lobby 功能真係廢..............
個 lobby 功能真係廢..............
getterwing2 發表於 7-3-2011 09:45 AM

攪到想睇對戰都冇心機~~~其實想觀戰~~~吸d技術 :die:
大大好勁.....不過你係外國同你玩有D窒....
瘦雞 發表於 6-3-2011 11:07 AM

乜d兄係外國架~~~:47:
人生苦短 ... 個 lobby 真係悶到我想死 ... :angry:
我見您地鬥左好耐~~~

最衰睇唔到~~~唔係可以學下野~~~  個晚唔等太長先分左2rooms~~~唔好意 ...
黑色三連敗 發表於 7-3-2011 08:37

佢地兩個每次打都好耐, 而且雞兄都只係win 少少, 真係想睇下對住雞兄可以點打先唔咁快收工 :die:
您仲好講~~~您勁到~~~我死左都唔知發生乜事
黑色三連敗 發表於 7-3-2011 08:38

我都話-6 同埋d partner 可以出黎放波, 但第二舖開始已比雞兄識破我d 招數同不停咁食combo 話咁快就收工 :cool:

想問如果換人點先唔洗一出場就食combo 因唔係好識, 攪到我成日都唔敢換人 :64:
人生苦短 ... 個 lobby 真係悶到我想死 ...
Vince 發表於 7-3-2011 10:53

呢樣就真係想死 :53:
人生苦短 ... 個 lobby 真係悶到我想死 ...
Vince 發表於 7-3-2011 10:53 AM

再唔改善~~~開完成就就走人 :53:
佢地兩個每次打都好耐, 而且雞兄都只係win 少少, 真係想睇下對住雞兄可以點打先唔咁快收工
bbf1125 發表於 7-3-2011 11:09 AM

我都想睇佢2個點打學下野~~~高手對戰好睇 :shiny:

不過雞兄成日換人~~~仲個個都好掂咁~~~好難學 :70:
我都話-6 同埋d partner 可以出黎放波, 但第二舖開始已比雞兄識破我d 招數同不停咁食combo 話咁快就收工 ...
bbf1125 發表於 7-3-2011 11:14 AM

-6都咁勁~~~:@

換人出黎~~~如果對手放超必食硬架~~~上次getter兄放段片都係因為咁先可以7秒ko對手~~~:no:
乜d兄係外國架~~~
黑色三連敗 發表於 7-3-2011 10:16

我見佢個gamertag 寫us, 所以以為佢係鬼仔.
getterwing2 發表於 7-3-2011 12:16 PM

可能想用 us acc ja ... 果邊個 xbl 多野睇 好多
我都話-6 同埋d partner 可以出黎放波, 但第二舖開始已比雞兄識破我d 招數同不停咁食combo 話咁快就收工 ...
bbf1125 發表於 7-3-2011 11:14

除左系統方面安全換人方式 (如出緊一人超必時chok多一次超必會換人), 都可以趁雙方距離接近, 對方蹲下防你的下段時換人, partner飛出來時果一腳好似係中段判定, 對方蹲下會中.  我食呢d "換人飛腳" 食到飽.
getterwing2 發表於 7-3-2011 12:16 PM

冇留意tim~~~可能係都未定~~~:( 希望下次再打過~~~:$
可能想用 us acc ja ... 果邊個 xbl 多野睇 好多
Vince 發表於 7-3-2011 12:18 PM

原來可以咁~~~:@