Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

可能要等到15號先可以dl
瘦雞 發表於 7-3-2011 01:17 PM

咁奇~~~:55:

如果marvel個邊有好野~~~都會dlc~~~:D
咁您都認到~~~ d兄講過個fd之前都上過td~~~
黑色三連敗 發表於 7-3-2011 01:19 PM
我之前有玩marvel d玩具既......係第2個forum成日都見到佢咪認到lor
咁奇~~~

如果marvel個邊有好野~~~都會dlc~~~
黑色三連敗 發表於 7-3-2011 01:21 PM

好似400 point一個人wor.......
除左系統方面安全換人方式 (如出緊一人超必時chok多一次超必會換人), 都可以趁雙方距離接近, 對方 ...
getterwing2 發表於 7-3-2011 12:18

thanks! 等下次試下先 :64:
我之前有玩marvel d玩具既......係第2個forum成日都見到佢咪認到lor
瘦雞 發表於 7-3-2011 01:22 PM

原來您咁濫架~~~:he:
好似400 point一個人wor.......
瘦雞 發表於 7-3-2011 01:24 PM

咁貴~~~~:47: 同巾毛有得fight喎~~~睇下係邊個先再考慮~~~:56:
係lor....唔似岩岩開始玩,援護攻擊做得幾好,好難搵位入佢
瘦雞 發表於 7-3-2011 13:01

我最叻咪就係得叫人出黎幫拖 :42:
可能bbf兄秘密訓練過黎~~~ 我創下了15連敗新紀錄~~~
黑色三連敗 發表於 7-3-2011 13:08

如果我仲未走都會同你同一命運 :die:
thanks! 等下次試下先
bbf1125 發表於 7-3-2011 01:32 PM

玩呢隻唔可以當您沙包啦~~~:79:
如果我仲未走都會同你同一命運
bbf1125 發表於 7-3-2011 01:37 PM

應該好過我~~~我見您同getter兄都周旋左好耐 :71:
應該好過我~~~我見您同getter兄都周旋左好耐
黑色三連敗 發表於 7-3-2011 13:39

我都冇同getter 兄打過 :@ 你一認錯人, 唔怪得你覺得我勁la, 其實我都係大沙包 :die:
我都冇同getter 兄打過  你一認錯人, 唔怪得你覺得我勁la, 其實我都係大沙包
bbf1125 發表於 7-3-2011 02:04 PM

冇咩~~~:@ 死~~~我一定係中左鳳凰幻魔拳~~~或者俾phoenix幻象控制左 :no:
瘦雞 發表於 7-3-2011 01:22 PM

你玩6" or 3.7" ? :? or others?
冇咩~~~ 死~~~我一定係中左鳳凰幻魔拳~~~或者俾phoenix幻象控制左
黑色三連敗 發表於 7-3-2011 02:07 PM

又想煲or抽呀bbf 兄水.....:x
係ar, 美日account 都有d其他野dl, 例如多d demo.  我都開左us同jp acc. 不過當然冇再俾錢做gold member la.