Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

我都想上嚟吹水, 點知星期六同星期日我上極都上唔到......
我真係喺US....
但整係開頭六條友 ...
Duraxyll 發表於 7-3-2011 10:07 PM
我覺得我同你55波到.....
我想問下Spencer 招236L點可以比人擋左後自己拉去對方到?
另外師兄可以介紹下Dormammu
mvc得d兄~~~ssf有滴兄~~~沙包幾時先可以去到神既地步~~~~
黑色三連敗 發表於 8-3-2011 12:39 PM

wing都勁架~你唔記得左佢
話時話,我好似末同bbf兄 3兄你地打過wor…可能我先係大沙包呢:67:
我想問下Spencer 招236L點可以比人擋左後自己拉去對方到?
另外師兄可以介紹下Do ...
瘦雞 發表於 8-3-2011 01:10 PM

spencer好用咩~~~:?
wing都勁架~你唔記得左佢
瘦雞 發表於 8-3-2011 01:12 PM

咁加多句~~~ssf同mvc仲有31神~~~:he:
話時話,我好似末同bbf兄 3兄你地打過wor…可能我先係大沙包呢
Vince 發表於 8-3-2011 01:27 PM

星期六試下啦~~~而家我只集中用3個~~~:60:
另外師兄可以介紹下Do ...
瘦雞 發表於 8-3-2011 12:10 AM

我諗其實係S+attack.
我諗其實係S+attack.
Duraxyll 發表於 8-3-2011 02:12 PM

D兄~~~唔見您用dlc人物~~~:?
D兄~~~唔見您用dlc人物~~~
黑色三連敗 發表於 8-3-2011 01:18 AM

未有得d/l, 15 號先開封.
到時我會派出嚟煉吓, 等大大們好好決定買唔買。  因為400 microsoft pt 的確唔野少.  相信唔係太多人對八爪魚有興趣
Jill Valentine 唔知會唔會好用呢

Spencer, Captain America 214超必有穿波功能, 赫製飛道具非常有效.

Dormammu 其實無乜點
波出得快
有招陷阱火, 不過我好少用.....
214 弱儲紅氣
214中儲藍氣
214 強放
儲三次氣, 會放波
唔同氣嘅組合有唔同功效

仲有三連敗兄不防使吓多少少X-factor, 就算贏唔到都可以嚇吓人, 仲有擋嗰時會無咗減血, #吓命仔耐少少
未有得d/l, 15 號先開封.
到時我會派出嚟煉吓, 等大大們好好決定買唔買。  因為400 microso ...
Duraxyll 發表於 8-3-2011 02:26 PM

八爪魚我真係冇興趣~~~:unhappy: 遲d希望出juggernaut, apocolyse, siilver surfer之類先會dl~~~:sad:

Dormammu好唔好用~~~:? 我好似記得出236attk黑洞同623attk成條柱~~~mission試過4h放箭版邊+623h~~~同好似要估人地跳去邊處先封到位~~~:oh:
話時話,我好似末同bbf兄 3兄你地打過wor…可能我先係大沙包呢
Vince 發表於 8-3-2011 13:27

我呢d 雜魚先至係沙包, 到時只有比你地 sm :die:
八爪魚我真係冇興趣~~~ 遲d希望出juggernaut, apocolyse, siilver surfer之類先會dl~~~
...
黑色三連敗 發表於 8-3-2011 14:39

juggemaut :help:
我呢d 雜魚先至係沙包, 到時只有比你地 sm
bbf1125 發表於 8-3-2011 02:48 PM

您都叫沙包~~~:53:
juggemaut
bbf1125 發表於 8-3-2011 02:49 PM

係咪好想用呢~~~:75:
mvc得d兄~~~ssf有滴兄~~~沙包幾時先可以去到神既地步~~~~
黑色三連敗 發表於 8-3-2011 12:39 PM

我好彩入一入來ja .........又抽我水:Q

mvc有d兄~~~ssf有雞神 ...咁先right :74: