Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

研究得黎~~~都要咁上下時間
黑色三連敗 發表於 9-3-2011 15:04

呢個政府做野, 我諗攪得黎真係收到數分分鐘10月都似 :ar:
呢個政府做野, 我諗攪得黎真係收到數分分鐘10月都似
bbf1125 發表於 9-3-2011 03:15 PM

咁遲到好過冇~~~用黎交稅都好 :he:

唔見您玩mvc~~~:58:
.你好小咁豪 wor ~
滴滴仔 發表於 9-3-2011 02:41 PM

諗得過唔等如買.......而且應該係400POINT1個
諗得過唔等如買.......而且應該係400POINT1個
瘦雞 發表於 9-3-2011 07:08 PM

講得啱~~~:he:

我昨晚終於爆晒d endings~~~:$ 不過有d成就可能要您地配合輸俾我先有可能開 :oh:
講得啱~~~

我昨晚終於爆晒d endings~~~ 不過有d成就可能要您地配合輸俾我先有可能開  ...
黑色三連敗 發表於 10-3-2011 08:46

果個5連勝係要ranking match

你組一支射擊隊去打, 有機會開到ga.
果個5連勝係要ranking match

你組一支射擊隊去打, 有機會開到ga.
getterwing2 發表於 10-3-2011 10:04 AM

果個我冇諗住開~~~:unhappy: 因為有d成就要指定人物online對戰羸左先開到~~~所以一定要搵幫手 :(
咁遲到好過冇~~~用黎交稅都好

唔見您玩mvc~~~
黑色三連敗 發表於 9-3-2011 15:22

因單機唔係咁想玩, 等你地online 先玩 :67:
講得啱~~~

我昨晚終於爆晒d endings~~~ 不過有d成就可能要您地配合輸俾我先有可能開  ...
黑色三連敗 發表於 10-3-2011 08:46

如果星期六見到你, 到時幫你開la :65:
因單機唔係咁想玩, 等你地online 先玩
bbf1125 發表於 10-3-2011 10:25 AM

單機開晒d endings~~~very easy好易開~~~:71:
如果星期六見到你, 到時幫你開la
bbf1125 發表於 10-3-2011 10:26 AM

好啊~~~:34:
果個我冇諗住開~~~ 因為有d成就要指定人物online對戰羸左先開到~~~所以一定要搵幫手
黑色三連敗 發表於 10-3-2011 10:09 AM

OK~下次同你玩你第一鋪用蜘蛛俠同IRONMAN可以開2個
OK~下次同你玩你第一鋪用蜘蛛俠同IRONMAN可以開2個
瘦雞 發表於 10-3-2011 06:47 PM

勁~~~雞兄連我差乜都知 :$

希望明晚食完藥仲有精神玩~~~:30:
勁~~~雞兄連我差乜都知

希望明晚食完藥仲有精神玩~~~
黑色三連敗 發表於 11-3-2011 08:34 AM

你個藥煲呀:@
勁~~~雞兄連我差乜都知

希望明晚食完藥仲有精神玩~~~
黑色三連敗 發表於 11-3-2011 08:34

你真係仲當雞神流個wor :blame:

又食藥 :@

指定人物果堆成就, 好似大部份都可以在offline mode開ga woo... 你係咪話緊3個魔域戰士人物  /  3個weapon-X test subject / marvel big 3組隊同勝出果堆ar ma...?

好似只有3個marvel 人 vs 3個capcom人果個要online?