Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

謝雞兄幫我開埋~~~

不過您太勁我完全唔係對手~~~
黑色三連敗 發表於 14-3-2011 08:34

你試下用d 唔同特性的人物同援護一齊搭, 例如射擊系角色就 call +有對空無敵技的援護, 例如dante的jam session.......  非射擊系角色就call 射擊系開路, 例如wolverine 搭另一個射擊系.... 咁會好打d.
你試下用d 唔同特性的人物同援護一齊搭, 例如射擊系角色就 call +有對空無敵技的援護, 例如dante的ja ...
getterwing2 發表於 14-3-2011 09:34 AM

即一攻一守~~~明晒 :71: 不過雞兄好勁~~~好易入到我~~~一入就 = 死得 :26:

話時話~~~hard mode好難打~~~:79:
重點係..... 善用援護, 唔好俾佢埋身

very hard的combo能力勁過好多高手, 不過咪又係 AI,  有得屈. 例如用哨兵狂出氣口炮
重點係..... 善用援護, 唔好俾佢埋身

very hard的combo能力勁過好多高手, 不過咪又係 AI,  有得屈. 例如 ...
getterwing2 發表於 14-3-2011 02:51 PM

佢識係咁擋同跳~~~哨兵都冇佢符~~~:63:

一埋身擋就撻~~~唔擋就食combo~~~:79: 我放棄啦 ~~~ :no:
話時話~~~雞兄成就1000~~~:50:
話時話~~~雞兄成就1000~~~
黑色三連敗 發表於 15-3-2011 01:55 PM

有幾奇:38:

如果你話我有成就1000..........我自己都嚇親:@
有幾奇

如果你話我有成就1000..........我自己都嚇親
滴滴仔 發表於 15-3-2011 02:12 PM

我覺得d missions難~~~同打rank唔易~~~開到真係好勁~~~:$

您都唔理成就~~~:x
我覺得d missions難~~~同打rank唔易~~~開到真係好勁~~~

您都唔理成就~~~
黑色三連敗 發表於 15-3-2011 03:15 PM

rank 5連勝好似WING兄講用激光小隊,或者搵人"做馬"都應該冇問題,升到FIGHTER果個

用激光小隊贏下輸下都升到既.......另外同1ST CLASS對戰一次就得,贏輸都得....不過要D

運氣.....你試下地區同對方既RANK選ANY,語言選英文....
- 唔知點解, 一上Rank, 一係連唔到, 一係見到勁人或比人屈 死:79:
或者我一愈到人緊張.
有幾次就贏嗰時人地又掹線........

- 話時話, 今晚可以領dlc 人物!
佢個ranking 的matching係有問題, 有時會連唔到的.

人地rage quit唔係算你win?

第二個forum有人話打online 時遇到有人用jill了
佢個ranking 的matching係有問題, 有時會連唔到的.

第二個forum有人話打o ...
getterwing2 發表於 15-3-2011 08:00 AM

Rage Quit唔計......  可能係時候試吓屈啦

我星期四同星期五放假。  如果見我online, 我可以整出嚟比大家睇睇.
rank 5連勝好似WING兄講用激光小隊,或者搵人"做馬"都應該冇問題,升到FIGHTER果個

用激光小隊贏下輸下都 ...
瘦雞 發表於 15-3-2011 06:50 PM

激光小隊連hard mode都過唔到~~~我覺得無機會 :unhappy: 而且我試過search quick match~~~連人都搵唔到 :cool:
- 唔知點解, 一上Rank, 一係連唔到, 一係見到勁人或比人屈 死
或者我一愈到人緊張.
有幾次就贏&#22 ...
Duraxyll 發表於 15-3-2011 08:50 PM

我直頭搵唔到人打 ~~~~ :no:

第二個forum有人話打o ...
getterwing2 發表於 15-3-2011 09:00 PM

暫時ranking 雞兄第1,三一兄第2,d兄第3~~~:71:
Rage Quit唔計......  可能係時候試吓屈啦

我星期四同星期五放假。  如果見我online, 我可以整出 ...
Duraxyll 發表於 15-3-2011 09:54 PM

JILL同八爪魚都想見識下~~~~可惜我星期四,五未有時間玩 :79: