Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

我 feel 到雞兄有時可能係讓我, 明明佢唔係用緊phoenix唔駛儲super, 但都成場唔出super

就算係, 我都唔m ...
getterwing2 發表於 4-3-2011 05:38 PM

我唔想亂放超必姐....
一係你o拍番幾枝白蘭士, 成左精, 可能就夠級數同佢打.
getterwing2 發表於 4-3-2011 06:15 PM

可能到時走左入房~~~攪出人命似d喎 :x
我唔想亂放超必姐....
瘦雞 發表於 4-3-2011 06:54 PM

我明~~~:oh:
打sf叻唔代表打mvc叻~~~justin俾人打到變豬頭 :55:

http://www.youtube.com/watch?v=dpTu5DGoMLQ
打sf叻唔代表打mvc叻~~~justin俾人打到變豬頭
黑色三連敗 發表於 5-3-2011 12:13 PM

主要係比 dante 既 combo sm下 KO ... :o
主要係比 dante 既 combo sm下 KO ...
Vince 發表於 5-3-2011 12:24 PM

魔人即係魔人~~~勁到~~~:69:
可能到時走左入房~~~攪出人命似d喎
黑色三連敗 發表於 5-3-2011 09:43

白蘭士woo.... 雞精ja woo....... 你係咪搞亂左白蘭士同白蘭地
白蘭士woo.... 雞精ja woo....... 你係咪搞亂左白蘭士同白蘭地
getterwing2 發表於 5-3-2011 02:34 PM

死~~~睇錯~~~:he:
琴晚終於囉番部Xbox.
順序咁由She Hulk 下至上打爆Marvel side啲角色, 因為係朋友屋企睇咁啲e ...
Duraxyll 發表於 2-3-2011 09:55 PM

大大好勁.....不過你係外國同你玩有D窒....
瘦雞 發表於 6-3-2011 11:07

你都好勁琴晚不停比你SM:31:
琴晚終於囉番部Xbox.
順序咁由She Hulk 下至上打爆Marvel side啲角色, 因為係朋友屋企睇咁啲e ...
Duraxyll 發表於 2-3-2011 09:55 PM

初頭以為您同我咁上下~~~原來您咁勁~~~冇得還手 :70: 可惜打第2鋪就出事~~~:no:
瘦雞 發表於 6-3-2011 11:07 AM

我見您地鬥左好耐~~~:69:

最衰睇唔到~~~唔係可以學下野~~~:79:  個晚唔等太長先分左2rooms~~~唔好意思 :64: 但set左private都有人入侵到~~~d兄fd就冇所謂~~~但後來個件唔知乜水~~~又冇得kick走佢~~~:56:
你都好勁琴晚不停比你SM
bbf1125 發表於 6-3-2011 12:21 PM

您仲好講~~~您勁到~~~我死左都唔知發生乜事 :oh:
最後我用左機械人同doom玩射擊遊戲黎提高生存率~~~:die:
主要係比 dante 既 combo sm下 KO ...
Vince 發表於 5-3-2011 12:24 PM

您咁快走人既~~~:help: