Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

找晚早D"就"你時間玩返 幾場SSF4
滴滴仔 發表於 1-3-2011 11:13 AM

您想p我~~~我都想~~~時間係我d馬騮決定 :oh:
您想p我~~~我都想~~~時間係我d馬騮決定
黑色三連敗 發表於 1-3-2011 01:02 PM

明白 :77:
新衫同shadow battle DLC出左
新衫同shadow battle DLC出左
getterwing2 發表於 2-3-2011 09:17 AM

shadow battle 係 dl d 勁人 既黎 對戰? 定 係 dry 睇 ??
同埋有冇講幾時先有 觀戰 牙?? :angry:
thx wing兄
shadow battle 係 dl d 勁人 既黎 對戰? 定 係 dry 睇 ??
同埋有冇講幾時先有 觀戰 牙??
thx w ...
Vince 發表於 2-3-2011 09:35

話就話係模仿製作團隊內3個的成員的AI, 你可以同佢地對戰,  win 左後會新稱號.

實際上只係very easy/normal級的AI, 冇咩特別.

冇講幾時有觀戰patch update.
實際上只係very easy/normal級的AI <= kakaaa ... 識整game 唔= 打機叻 ... :71:
7秒KO人地3隻

http://www.youtube.com/watch?v=k ... ure=player_embedded

除左O咀, 我諗唔到有咩回應
7秒KO人地3隻

getterwing2 發表於 2-3-2011 02:26 PM

仲可以講 粗口 .... :77:
7秒KO人地3隻

getterwing2 發表於 2-3-2011 02:26 PM

講錯莫怪....

小弟冇玩,沒資格說太多...只係局外人感覺
可能我重未理解隻game 的真理 ~
隻game只對慣性動作練習的人好有 SO ..
幾似近代 KOF...一口氣殺呀 ! 殺呀 !
... (明白到要練習 "慣性動作" 不容易)
講錯莫怪....

小弟冇玩,沒資格說太多...只係局外人感覺
可能我重未理解隻game 的真理 ~
隻game只對 ...
滴滴仔 發表於 2-3-2011 15:55

你冇講錯, 因為隻game速度太快, 而且combo殺傷力太大, 一練左高殺傷力combo的慣性動作, 捉到一個機會就即係對方要死一隻.

不過片中有運氣成份, 如果唔係咁o岩在出招時對方 call partner, 冇可能一招KO兩隻.

P2 第三個角色就係全game最薄血果個角色, 如果唔係都唔會咁快收工.
你冇講錯, 因為隻game速度太快, 而且combo殺傷力太大, 一練左高殺傷力combo的慣性動作, 捉到一個機會就 ...
getterwing2 發表於 2-3-2011 03:59 PM

速度太快 :( ..睇唔到
琴晚終於囉番部Xbox.
順序咁由She Hulk 下至上打爆Marvel side&#21874;角色, 因為係朋友屋企睇咁&#21874;ending.  Unlock 晒d人物.
重打埋Shadow Mode, 其實一&#21874;都唔難.

但上網打就輸兩舖 =/
睇&#22175;仲有排要苦練la...
琴晚終於囉番部Xbox.
順序咁由She Hulk 下至上打爆Marvel side&#21874;角色, 因為係朋友屋企睇咁&#21874;e ...
Duraxyll 發表於 2-3-2011 09:55 PM

咁快爆晒 marvel d 人 ? 你打 very easy ???
琴晚同TD ching 打, 個lobby 真係好stupid....
等既時候係咁睇住條HP bar 慢慢扣...唯有走左去打PSP GGEN
隻game 真係鬥死背combo....邊個擋唔到就等中....
咁快爆晒 marvel d 人 ? 你打 very easy ???
Vince 發表於 2-3-2011 10:01 PM

唔係, 邊會咁快呀, 打到6,7 個ja.

我係指 Unlock 晒d隱藏人物.