Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [ps3/xboc360]Marvel VS Capcom 3 約戰/討論區

...你唔好咁講...到時三連又會話你

我唔知你B4有冇玩過 MVC ...我就冇la ... 一玩隻game個感覺 ...
滴滴仔 發表於 28-2-2011 12:29 PM

傻啦~~~我淨係會話您之麻 :x
傻啦~~~我淨係會話您之麻
黑色三連敗 發表於 28-2-2011 12:42 PM

我知 :79:
我知
滴滴仔 發表於 28-2-2011 12:45 PM

等我~~~我一定回歸ssf :help:
其實我睇過成就表..... 最難應該係320個mission果個.

160 mission果個都唔算太難, 隻game差唔多40人 ...
getterwing2 發表於 28-2-2011 09:14 AM

有個RANK既成就係咪要升到就高LV?定係同最高LV既打一次都可以?
有個RANK既成就係咪要升到就高LV?定係同最高LV既打一次都可以?
瘦雞 發表於 28-2-2011 13:14

唔記得呢個成就tim.

同呢個lv的人打過一次就得.
...你唔好咁講...到時三連又會話你

我唔知你B4有冇玩過 MVC ...我就冇la ... 一玩隻game個感覺 ...
滴滴仔 發表於 28-2-2011 12:29

我之前只係玩過街機 mvc 1, 果時感覺上都冇咁亂 :30:
我等您呀~~~沙包  想睇ending記住打very easy同damage選最大
黑色三連敗 發表於 28-2-2011 12:41

我今個禮拜 mon - fri 都可以打一陣(但可能會玩g-generation) :57:, sat 約左d friend 食飯唔知幾點先返到屋企 :shy:
我今個禮拜 mon - fri 都可以打一陣(但可能會玩g-generation) , sat 約左d friend 食飯唔知幾點先返 ...
bbf1125 發表於 28-2-2011 01:39 PM

呢個星期應該得星期五有機~~~真係見到就見啦 :help:
唔記得呢個成就tim.

同呢個lv的人打過一次就得.
getterwing2 發表於 28-2-2011 01:34 PM
打過一次都可能仲有D機WOR....
打過一次都可能仲有D機WOR....
瘦雞 發表於 28-2-2011 06:44 PM

昨晚想同您打半粒鐘~~~俾班馬騮阻左~~~天呀 :no:
d 幾日都冇玩過 tim ...
隻 Dragon Age 2 又就出 ... 隻 MVC 會唔會就咁 封印 呢 ... :38:
昨晚想同您打半粒鐘~~~俾班馬騮阻左~~~天呀
黑色三連敗 發表於 1-3-2011 10:00

昨晚本來都想打一陣MVC, 但開左隻g-generation 玩到收唔到手仲要比人小 :cool:

P.S. sat 我應該可以同你地打MVC, 我d friend 改左fri 食飯 :65:
d 幾日都冇玩過 tim ...
隻 Dragon Age 2 又就出 ... 隻 MVC 會唔會就咁 封印 呢 ...
Vince 發表於 1-3-2011 10:21 AM

咁快封印~~~:@
昨晚本來都想打一陣MVC, 但開左隻g-generation 玩到收唔到手仲要比人小  

P.S. sat 我應該可以 ...
bbf1125 發表於 1-3-2011 10:33 AM

咁星期六殺呀~~~:shiny:
昨晚本來都想打一陣MVC, 但開左隻g-generation 玩到收唔到手仲要比人小  

P.S. sat 我應該可以 ...
bbf1125 發表於 1-3-2011 10:33 AM

:57: 找晚早D"就"你時間玩返 幾場SSF4  :67: