Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 椒皮的玩具櫃 (2010年更新版)

:shiny: :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: very good !!
一字記之曰........正:71:
如果家中有位安放呢個櫃就好了 :80:
Oh..........

Dream house ah aaaaaaaaaaaa !!!
原帖由 gato19761026 於 4-8-2009 23:45 發表
講真果句!! 個柜乘萬銀又真係唔錯,但係睇真除左聖鬥士海皇果到擺得好d之外,其他都亂七八糟又唔統一,如果你個咁高貴既柜放返d高貴d既玩具(ex合金及全部12吋果時)真係比個(勁)字你啦~到時只計玩具都起碼20萬啦啦啦~ ...

玩具係用金錢來衡量價值嗎?如果只係睇櫃裏面既玩具係唔係貴野,咁未免太小朋友啦.你知道一套心愛既扭蛋,可能比一隻12吋batman更加難搵嗎?:67:
:shiny: 靚,真係好靚(x N次)
大大老婆好寬宏大量:65:
COOL:71:
d合金唔係好齊..........
勁!!:*
原帖由 不要刻意改變 於 7-8-2009 06:39 AM 發表
d合金唔係好齊..........

唔緊要啦..合金唔駛齊...最緊要自己鍾意..勉強無幸福!:78:(ex合金 not my cup of tea 2)

好大呀-0-
好羡慕:handshake:
原帖由 hehemimi 於 7-8-2009 01:54 PM 發表

唔緊要啦..合金唔駛齊...最緊要自己鍾意..勉強無幸福!:78:(ex合金 not my cup of tea 2)

哈~~~~大大你既想法同我一樣~~~我最初買玩具時成日都想儲齊一套, 儲下儲下~~~其實覺得一唔一套唔係咁重要
最緊要買得開心, 又唔會過左自己負擔既底線, 咁買玩具先開心。
其實講玩具量同質素, 係td 大把猛人, 不過我已經覺得自己好幸福~~因為可以將自己d玩具展示晒出來
今樣我已經覺得足夠了
原帖由 椒皮 於 7-8-2009 10:11 PM 發表

哈~~~~大大你既想法同我一樣~~~我最初買玩具時成日都想儲齊一套, 儲下儲下~~~其實覺得一唔一套唔係咁重要
最緊要買得開心, 又唔會過左自己負擔既底線, 咁買玩具先開心。
其實講玩具量同質素, 係td 大把猛人,  ...
你都屬于其中一位既猛人:p :he:
請問個櫃幾錢啊大大