Toysdaily 玩具日報

查看: 133114|回復: 174

[個人收藏] 椒皮的玩具櫃 (2010年更新版)

歡迎觀賞~~~個櫃9尺半闊、8尺半高
呢年買少左好多玩具, 多數都只係買聖衣同合金魂
先來個全相

之後係每個分層

呢D係小合金同THE 合金, 全部都係細細隻, 不過好重合金成份

合金魂當意係我至愛

睇完真三一後~~~~~~ 三一萬能俠成為我最愛機體之一

套魔神英雄傳係朋友送:43:

合金魂真係出左好多萬能俠 =-=

本來天價既黃金俠~~~好在出左復刻~~唔係都好難有一套

山口式

小雙俠係我至愛

個期合體玩具好好玩~~買左唔少來合,另外好想合金魂快D出太空西遊記

聖衣神話儲埋隻一輝神聖衣同哈帝斯就完成了

好食位既傢伙們:54:

天元巨鑽~~~~正

小小扭旦~~~有我最愛的小雙俠~~好耐先儲齊一套

下面既係HOTWHEEL 既特攝車仔~~~前後儲左3 年先齊(其實重差幾隻特別版....)

隔左成年先更新..之前用FLICKR 死圖~~~唯有用個新網站

最後~~~多謝觀賞~~~:64:
很大的櫃:71: :71:
好正嘅收藏,勁正嘅柜:71:
好壯觀, 我有咁多位可以display 就好lu:63: :63:
so proud of you man....
good:handshake:
罰企咁既:ice:
好鬼大個櫃呀∼好壯觀:52:
希望聽日放榜既分數都咁壯觀啦:34: :79:
人地係用盒黎做嘆息之墻∼你係用玩具黎做:71:
好厲害呀呀呀呀:no:
Great collections, and some are classics. :handshake:
原帖由 BanDaiGX 於 4-8-2009 09:55 PM 發表

希望聽日放榜既分數都咁壯觀啦:34: :79:

最少同我拿個A ~~~~
這個是電視機位,大大用來放玩具櫃,咁部電視呢 ?
很正點的收藏,需然有代價,但是也值得吧?
那種滿足感,每次看一下個櫃都滿點呀 !
正 !!
:71: :71: :71:

I'm impossible to display so tidy like it............................. :56:
Nice!!!但海鬥士d姿勢有d要再擺過!!!
原帖由 Kuuga_iwsp 於 4-8-2009 10:05 PM 發表
這個是電視機位,大大用來放玩具櫃,咁部電視呢 ?
很正點的收藏,需然有代價,但是也值得吧?
那種滿足感,每次看一下個櫃都滿點呀 !
正 !!

放心~~~~呢個唔係電視機位~~我個廳係L型
電視機係另一邊