Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 椒皮的玩具櫃 (2010年更新版)

很壯觀呀 :@  thanks for the nice pix! :71:
最佩服係大大連 「狄標撒旦六人組」都有~
原帖由 fktuen 於 5-8-2009 01:18 AM 發表
很壯觀呀 :@  thanks for the nice pix! :71:
最佩服係大大連 「狄標撒旦六人組」都有~

呢隻野我好有印象∼∼∼因為細個偷偷地用零用$買左隻
之後比屋企人發現係咁罵。。。。。重掉左:63:
原帖由 椒皮 於 5-8-2009 01:21 AM 發表

呢隻野我好有印象∼∼∼因為細個偷偷地用零用$買左隻
之後比屋企人發現係咁罵。。。。。重掉左:63:

掉左 :ice:...
有咁感人既故事,值得再買來記念~
多就多啦...但似求其哂入去就算...:45:
度身訂造~~我都想要番個:help: :help: :help:
正啊...想問大大你隻金剛飛天鑽系咪大膠?
嘆息之牆!:64:
very nice cabinet:71:
無與倫比...:@
個櫃大到...:ice:
不過難得大大有咁大個櫃可以將D玩具放曬出嚟...:$
比我唔好話兩個星期...:79:
執多兩個星期我都肯啊...:68:
不過有時候執玩具的確係一件幾煩嘅差事...:80:
每件玩具都要小心翼翼咁拎...:26:
而且仲要搵位擺住...:31:
廢話咁多總之就係鄧大大你開心喇...:71:
人生如此 夫復何求:$
:love: :love: :shiny: :shiny: su su su super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
嘩嘩嘩!!!!:shiny:
:71: :71: 買多D la!!!:58:
D 收藏好勁好豐富.

種類繁多但又有DISPLAY得有條不有紊.:71:

D盒你係掟哂定全數保留? 如果仲可以KEEP到包裝, 真係想睇下你點可以用盡空間去KEEP 包裝.
原帖由 zeven 於 5-8-2009 01:36 AM 發表
多就多啦...但似求其哂入去就算...:45:

同意~ 係好多種類!!
但擺得太求其喇!!
一個字"亂"!!! :cool: