Toysdaily 玩具日報

查看: 15284|回復: 51

請問大大有冇幫親188長毛10元3件/4件扭蛋?(20/7已結業,討論"長毛消息")

近這兩星期前後幫親左長毛百幾蚊的10元3件/4件舊款扭蛋.
昨日打風我知佢嚴我選得耐,借故話要早d收工催我快d完成交易.
雖然我幫親左佢前後10年(間中),
不知佢係純清貨定係摺?有冇大大知道?
皆因這人脾氣古怪,就算幫親佢耐也不會回答問題.
問多過3個問題佢唔鍾意.

你所指的長毛,是否在 CD 舖右邊那間?
長毛於188個場都算歴史見証....雖然EQ極低但都做咗10幾年....... 以前D扭蛋1set最平價錢應該喺佢!!!!
原帖由 hellfire 於 19-7-2009 11:40 AM 發表
長毛於188個場都算歴史見証....雖然EQ極低但都做咗10幾年....... 以前D扭蛋1set最平價錢應該喺佢!!!!

SD高達扭蛋part 1-62大部份都係同長毛買的.
Can you post some photos, what you get from there! Thanks!!!
長毛係唔多出聲,但佢算係個有良心嘅玩具老闆. :71:
佢d定價一向比較平~
唔似同層死角那間....定價貴之外,搶手貨最尾十件....仲每賣出一件就昇高個價小小........ :53:
頭像被屏蔽
原帖由 fktuen 於 19-7-2009 06:29 PM 發表
佢d定價一向比較平~
唔似同層死角那間....定價貴之外,搶手貨最尾十件....仲每賣出一件就昇高個價小小........ :53:

x2:angry:
[quote]原帖由 hellfire 於 19-7-2009 11:40 AM 發表
長毛於188個場都算
頭像被屏蔽
原帖由 fktuen 於 19-7-2009 06:29 PM 發表
佢d定價一向比較平~

:blame: 仲要有老番買
原帖由 華義安. 於 19-7-2009 10:31 PM 發表
聽講長毛好似係唔造,好似最後呢幾日就走:55:

:sad: oh no...
頭像被屏蔽
He is packaging the stock today...............
No $10/4 pics to buy la.............
原帖由 Borbor 於 19-7-2009 11:00 PM 發表

:blame: 仲要有老番買

賣老番!!!! d唔識嘅買家咪中招??  :angry: