Toysdaily 玩具日報

請問大大有冇幫親188長毛10元3件/4件扭蛋?(20/7已結業,討論"長毛消息")

原帖由 華義安. 於 19-7-2009 10:31 PM 發表
聽講長毛好似係唔造,好似最後呢幾日就走:55:

:help: 長毛~~ 般去邊單聲呀,老遠都會黎幫親你!
當年幫襯佢既都係高達扭蛋 , 佢賣d野的確又平d既.......
至於今次d$10/3件 , 我就無買la , 雖然見到有隻曾經係$10既高達蛋搬出黎賣............
原帖由 fktuen 於 19-7-2009 06:29 PM 發表
1)長毛係唔多出聲,但佢算係個有良心嘅玩具老闆. :71:
   佢d定價一向比較平~
   唔似同層死角那間....定價貴之外,搶手貨最尾十件....仲每賣出一件就昇高個價小小........ :53:

引用:2)Kiva發表 x2:angry:

引用:3)Borbor發表::blame: 仲要有老番買

現在是討論長毛鋪,請不要扯到去講其他鋪.

佢D蛋大部份係全場最平,我多數幫襯佢,如果佢好客少少,一定勁多人買野、訂野。
我都見 $10/3,但好亂,都幾難揀,放棄了﹗
佢係唔做定點??幾時會走呀...見佢好快咁放晒d野,有好多正野都買唔切...
頭像被屏蔽
原帖由 華義安. 於 20-7-2009 03:42 PM 發表
大家都唔駛再鬧佢啦:45:  原來佢昨日星期日係最後一天 ,今日行過已經結束營業,搬走晒d野啦:70:

唔知新租戶係賣game定係賣cd定係賣玩具呢
長毛其實係搬定係唔做?
頭像被屏蔽
太可惜啦, 好懷念他!:35:
原帖由 華義安. 於 20-7-2009 11:03 PM 發表
我聽朋友講長毛應該係唔造啦:79:

:63: :help: :no: :sad: :79: :56: :68:
原帖由 p_lam0730 於 20-7-2009 03:50 PM 發表

唔知新租戶係賣game定係賣cd定係賣玩具呢
長毛其實係搬定係唔做?

今日見到好似係賣電腦.....:45:
頭像被屏蔽
原帖由 fktuen 於 19-7-2009 06:29 PM 發表
長毛係唔多出聲,但佢算係個有良心嘅玩具老闆. :71:
佢d定價一向比較平~
唔似同層死角那間....定價貴之外,搶手貨最尾十件....仲每賣出一件就昇高個價小小........ :53:

唉,人間正道是滄桑.....
頭像被屏蔽
原帖由 華義安. 於 21-7-2009 12:31 AM 發表
萛啦,人就係咁,佢係到時又唔見多人同佢買野:34:  只要佢貴人地小小就即係黑店前,奸商後咁鬧佢

而家摺埋又有人話唔捨得:34:  商對社會係咁,無話可唔可惜

一句講洒, 支持長毛:34:
講番正題, 我而家唔想講頑x黑店, 唔想引佢d死士出黎:58:
而正題係請問大大有冇幫親188長毛10元3件/4件扭蛋?  有呀! 哈哈, 好唔捨得長毛:68: