Toysdaily 玩具日報

請問大大有冇幫親188長毛10元3件/4件扭蛋?(20/7已結業,討論"長毛消息")

原帖由 ZGMF-X10A 於 29-7-2009 09:40 PM 發表
其實長毛除左賣蛋之外

其他野真係唔覺平得去邊

死角個間就無謂講啦 我連去睇都覺得浪費自己時間

coz我唔會去佢地度買野
死角間野, d 女真係幾有心sales野.
可惜定價就.....近排似乎返番去現實價.

一樓另一間細鋪仲抵死, 隻soc六神人地公價千六, 佢敢開二千二. 懷疑佢一日有冇一單生意.......
唔知長毛賣左十幾年玩具,唔做會轉行做麼?
我早幾日見到佢係中環落寞地行街:58:
原帖由 harrykit 於 30-7-2009 12:10 AM 發表
死角間野, d 女真係幾有心sales野.
可惜定價就.....近排似乎返番去現實價.

一樓另一間細鋪仲抵死, 隻soc六神人地公價千六, 佢敢開二千二. 懷疑佢一日有冇一單生意.......

唔知係咪你講果間呢,一樓有間野既PVC全部貴出面5成以上:o
188現在細鋪歷史最悠久仍然存在,
特徵係D標价好鍾意9字尾,
位於2/F孤注後面長廊的死角位,
他是真正的玩具的愛好者。
Agito 發表於 30-9-2014 01:52 AM
188現在細鋪歷史最悠久仍然存在,
特徵係D標价好鍾意9字尾,
位於2/F孤注後面長廊的死角位,

樓主,你這個回覆,足足等咗五年:ice:
多年的old post........