Toysdaily 玩具日報

查看: 10691|回復: 36

[分享討論] 有時真係唔太明BANDAI既市場策略

SHF---假面超人--Kiva等整唔出初初那型態.....真係好喜歡佢,
            甲斗--又冇出破甲前的部件(魂限定都好丫)
             劍---完全當佢冇到,情願走去出阿瑪x
           龍珠--出左三隻就冇影,

robot魂---龍神丸之後.......點搞!??
               seed--自由,Destiny就有喇!!!咁正義呢!????完全沒消息!!                                    

ps.個個系列出d唔出d,好多係模版都未有,即係大部份唔打算推出市場........................
模版都未有,即係大部份唔打算推出市場??
你會唔會偏激左...

咁多唔同角色, 來日方長, 總有機會排到
神話嚟緊好快都到9年
超合金魂都十幾年LA
来日方长
您的帖子長度不符合要求
有個模,好似sr合金,龍珠咁,起碼佢有呢個心丫,雖然叫"參考作品"多,咁kiva同劍又點搞!??最慘正義,由以前hcmpro等到而家..都未有....

我都同意你些少既 blade我都想佢出1隻2隻睇下 但阿馬遜係好野黎喎
樓主你講得o岩呀,隨時個系列摺埋都未出到你想要既角色。:he:
策略係未出實出、絕版再販、一line完咗有新line…你要同佢鬥長命!
er...平成昭和都無所謂 最緊要係出齊主角 同出得靚.....
唔好成L日諗住屈錢 出d雜魚角啦....搞好主角 自然有人需要雜魚咖啦...
我都同意你些少既 blade我都想佢出1隻2隻睇下 但阿馬遜係好野黎喎
歪不正 發表於 1-7-2011 01:49 AM

冇話阿馬遜唔好,只係平成拉打好多都未有打算之際,突然殺出一d另類,真係估佢唔到:ice:
BANDAI市場部不知幾勁
咩都俾你諗到佢就死得啦
KABUTO咪話咗出cast off之前果隻囉??同DARK KIVA、KIVA、R NASCA&天氣先生一齊公佈ga wo~
KABUTO咪話咗出cast off之前果隻囉??同DARK KIVA、KIVA、R NASCA&天氣先生一齊公佈ga wo~
mato 發表於 1-7-2011 09:42 AM

...果陣有見相啊...
不過其他出左成年都有...
而佢仲係無影..
回復 3# gbjbb

agree x 99
佢諗住 shf 條 line 長出長有...出到 99 ... 嘿嘿
佢淨係識出D主角,有左魂SHOP後都叫有翻少少配角會出:42:
可能Kiva初型態出過裝著
所以冇SHF