Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 有時真係唔太明BANDAI既市場策略

下下咁易俾人估到就吾叫苯大啦
吾該快d出oce終極紫龍同oce神聖衣一輝
bandai野只要一日未死终有一日會等到
冇話阿馬遜唔好,只係平成拉打好多都未有打算之際,突然殺出一d另類,真係估佢唔到
W900 發表於 1-7-2011 01:56 AM

唔緊要喇樓主
bandai 實會賺我地錢  遲早會出哂你心目中shf:78:
最唔明係點解咁多限定而限定又越來越貴.. 鋼鐵聖鬥士同暗黑四天王真係貴到叫大家快d放棄放神話系列
佢既策略係, 殺雞取卵, 食人唔吐骨.:53:

好易明:34:
我都同意你些少既 blade我都想佢出1隻2隻睇下 但阿馬遜係好野黎喎
歪不正 發表於 1-7-2011 01:49 AM

agree !! :74:
Bandai 唔賣得既野就會唔再出..
出另一條新line
好似龍珠
今季就叫Dragonball Heroes 啦..
由Dragonball >> Dragonball Z >> Dragonball Kai >>> Dragonball Heroes
比佢地激死
頭像被屏蔽
Agito Shining & Burning Form~~~:49:
Don't worry, just wait!
Bandai will not give up any chance to earn money!
更奇怪是好賣的又不出多d貨,等街少炒到上天。
好耐之前好似話會出龍王丸? 記得好似有圖....
MG事隔咁多年先出埋WING巾TV VER 同埋其他果幾隻.....
JUSTIC不嬲都被忽略GA LA~ 隔左好耐先出 IJ~

或者笨大太多LINE... 隔住黎出... 佢都出到唔記得左
笨大好鍾意出出下一個系列到一半左右或幾隻、之後停左唔出

之後又改條新Line由頭玩過!以前MIA就係咁..

哩D唔知又要等幾奈先有呢?   2012? 2013? 2014? ......2046?

龍珠被笨大玩死了..

笨大好鍾意出出下一個系列到一半左右或幾隻、之後停左唔出

之後又改條新Line由頭玩過!以前MIA就 ...
taken 發表於 1-7-2011 09:49 PM

\
大大!!!你真係明白我心聲!!!:help: 好驚佢突然又出一條新LINE再從新黎過..............還返比達比我呀!!!!:*

SHF 太過注重拉打到、攪到龍珠有頭威無尾勢

魔童正架!但之後悟空就….差到呢

唔係出唔到好的產品、係無左心機出姐

仲有無啦啦整乜鬼Side Hero

HEROMAN

攪掂手頭上Side MS,LFO, AS, KMF, 先啦!

出新野都出D好少少啦