Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: W900

[分享討論] 有時真係唔太明BANDAI既市場策略

可能Kiva初型態出過裝著
所以冇SHF
Davis09 發表於 1-7-2011 11:11 AM

agree , bandai 可能想等末代裝著消化左先
所以電王 kiva 都未出shf

等下啦, 實會出o既, 但何年何月何日就唔知啦.......... 我心目中的shf rider 系列都係差劍就完 (響鬼唔買了...太有"風格")

R魂就等緊nu gundam 同 epyon , nu已經榜上有名... epyon 就睇運氣

其實有時就係咁#下你癮先過癮, 咁快出晒你想買o既角色, 出左坑就冇得搵你錢...
笨大好鍾意出出下一個系列到一半左右或幾隻、之後停左唔出

之後又改條新Line由頭玩過!以前MIA就 ...
taken 發表於 1-7-2011 09:49 PM

x1 full cloth 真係正野, 魂shop 都照出丫唔該, 突然間消左音
悟空明明換隻色換個頭就出到, 咁都唔出, 姐係之前三隻賣得好差...
SHF 太過注重拉打到、攪到龍珠有頭威無尾勢

魔童正架!但之後悟空就….差到呢

唔係出唔到好的產品、係 ...
taken 發表於 1-7-2011 10:35 PM

我覺得唔係因為太注重rider, shf 都有開新line 的, 光美, 閃亮的塔科特, figuarts zero...
係因為龍珠唔夠d後輩o黎...
光美, 閃亮的塔科特, figuarts zero...同拉打比哩d都出得唔算多、計下數睇下就知拉打出的數量比其他系列多好多

因為龍珠唔夠d後輩o黎... ? Sorry Pal i don't agree...

龍珠喺全世界最多人睇的卡通、只係笨大張悟空出得求其姐......可惜....:42:
頭像被屏蔽
只可以說 " 鬥長命 " 總會等到你要既角色,話唔定今年出都唔定右可能等十年內
你不如擔心佢一氣過出哂你心頭好咪仲死....都唔知點止血呀...
耐唔耐彈一隻出黎, 先夠血放架嘛...係咪