Toysdaily 玩具日報

查看: 8745|回復: 26

[詢問] 獅子胸像價位

最近想幫艾奧尼換返個靚仔樣
所以想入返隻日初版獅子胸像(細佬我係日版魔人...)
之前係也苦見到日初版ge一隻胸像破千咁制..
真係買5落手...:70:
EX消息出左之後個價應該會跌,我就可以趁低吸納:36:
5知依家大約咩價啦??
謝謝各位
唉!又係呢d post:70:上lahoo睇啦:67:
點解你親眼見到o既都唔信要問人...
最近想幫艾奧尼換返個靚仔樣
所以想入返隻日初版獅子胸像(細佬我係日版魔人...)
之前係也苦見到日初版ge一 ...
swkit 發表於 20-6-2011 03:15 PM

其實我想知,而家等跌的人會咩價入為之合理???
我係賣家唔通因ex而賤賣!!
ex獅子出之前,獅子胸像都唔會點跌,分分鐘仲會提升
所以我見解係
一係等ex獅子...(可能幾年之後ge事)
一係即買胸像,等黎都side氣,因為我相信佢唔會再版
要我用炒價買獅子胸像, 免了.
我情願重頭入過晒EX12宮, 都不向炒家屈服. :73:
老實講我試過過千讓俾人...
老實講其實你冇須要0係度問人,因為實在太多利害沖突,又有太多不負責任的見解,你只要
問清楚自己係咪真係甘緊火同會唔會後悔用甘0既價錯錢買隻塑膠半身像,況且bandai都公怖
會出EX版,技術追步,只會越出越好,而家甘0既價夠買一隻EX有突,樓主三思、三思
TD 幾時變左問價場????:67:
要我用炒價買獅子胸像, 免了.
我情願重頭入過晒EX12宮, 都不向炒家屈服.
CUHUNTER 發表於 20-6-2011 05:18 PM

同意:36:
倒返轉問各位,如果大家都有盒獅子胸像想放,
你地會用依家炒價賣定最初既開售價,
果度差距可能有成千,有幾多人可以抵受得住個誘惑,我真係想知,
當然依家大家都冇想點講都得,到真係有既話係咪又果回事就冇人知啦
希望佢會再販啦:45:
老實, 而家EX 第一隻都未出, 出到黎真正既效果係點都仲係未知數, 分分鐘EX 唔掂, D 人追返都唔奇
老實, 而家EX 第一隻都未出, 出到黎真正既效果係點都仲係未知數, 分分鐘EX 唔掂, D 人追返都唔奇
saihttam 發表於 21-6-2011 08:11 AM

所以舊神話再販機會都仲有嘅
如果你叫自己日版魔人,咁就要有用過千買一舊膠既決心,:! 因為就算在市面比你找到,都只會比網上的價更瘋狂,:50: 如果你只係一心想為獅子座著想,就放下執著:78: ,多D留意網上拍賣,BID隻二手或港版就算,