Toysdaily 玩具日報

查看: 5706|回復: 13

[詢問] 請問各位有否人知道Mark V 幾時會有貨派

如題,有人知道Mark V 何時開始會派貨,因原先說第一批會是7月尾。現在8月1日還沒有任何消息, 謝
如果可以改良軟膠"自然"退色現象及改善QC問題,我唔介意等多一排!

無謂到時媽聲四起
如題,有人知道Mark V 何時開始會派貨,因原先說第一批會是7月尾。現在8月1日還沒有任何消息, 謝
yaki2901 發表於 1-8-2011 06:18 PM

唔好呀~ 7  月有船長!!!
不過之前HT 話mark V 要9 月架
唔好呀~ 7  月有船長!!!
不過之前HT 話mark V 要9 月架
ilovetoys 發表於 1-8-2011 07:06 PM

M記果隻8月尾出(可參考焦仁內的告示),所以我估Hottoys會早小小8月中出
應該呢個月會派船長
仲有隻 DX05 :(:(:(
:77:fast release la,i want to play it
應該係船長派先,mark v講到尾D件都難造過船長,要長D時間都正常
同埋我有D覺得船長想行朱朱人條橋,唔出個笑樣住
等出大貨先黎料,俾驚喜:71:
不過DX05真係完全冇哂聲氣:31:
mark v 我都訂左..... mark 2 仲有.... mark 2又幾時????
呢隻等左好耐啦...............
呢排好緊唔好出得太快ar...........
mark v真係等咗好耐·超期待·快d啦!
小心第一水貨又出大問題如mark VI...
佢開訂兩日我就已經訂左, 應該有貨就派我尼批了吧....
我都怕佢頭批會好有問題....