Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: swkit

[詢問] 獅子胸像價位

老實, 而家EX 第一隻都未出, 出到黎真正既效果係點都仲係未知數, 分分鐘EX 唔掂, D 人追返都唔奇
saihttam 發表於 21-6-2011 08:11 AM

佢特登出唔同size都係想人兩樣入晒:44:
有大大話獅子胸像會升? 而家EX未出, 已經見yahoo 掉曬出來填, 而且12宮都有人掉出來, 又何來會升呢?

而家個個都快快賣曬D舊野, 等買新野, 如果係我, 點都唔會買獅子胸像, 等買EX啦.
EX獅子座出場, 獅子胸像, 886.
===========================================================
如果獅子胸像,回落到HKD150以下, 我都會諗諗, 哈.
一個胸像要過千......:p
過千銀買隻胸像 , 我寧願買 ex 好過啦 .....

錢...並唔係咁樣俾人既....當年我買隻獅子胸像,只係$12x , 仲要大把貨(有一段長時間都有好多貨)

過千 , 搶咩 ...... :67:

錢...並唔係咁樣俾人屈既....當年我買隻獅子胸像,只係$12x  ...
blueblue 發表於 24-6-2011 10:45 AM

不能更同意  :71:
希望佢會再販啦
iamfinethankuuu 發表於 21-6-2011 07:46 AM
X 2 :handshake:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

錢...並唔係咁樣俾人屈既....當年我買隻獅子胸像,只係$12x  ...
blueblue 發表於 24-6-2011 10:45 AM
錢...並唔係咁樣俾人既:* :*
12X :shiny::shiny:
and time go by .................................:oh:
我印象中最近成交約HK$700(港版)

P.S. Yahoo成交左的拍賣新搜尋是搜唔倒的...一定要不時留意住...
頭像被屏蔽
去舊迎新啦師兄:67:
我印象中最近成交約HK$700(港版)

P.S. Yahoo成交左的拍賣新搜尋是搜唔倒的...一定要不時留意住...
人仔貓 發表於 24-6-2011 08:38 PM

用google有機會search得到的
倒返轉問各位,如果大家都有盒獅子胸像想放,
你地會用依家炒價賣定最初既開售價,
果度差距可能有成千,有幾 ...
超級玩具迷 發表於 20-6-2011 10:00 PM

其實放拍賣的話,有價有市的放一蚊起bid,自自然然都可以推到上過千∼
係有價無市的先要一開價就過千,所以都係睇你對你件貨有幾多信心囉∼∼
:78: