Toysdaily 玩具日報

MY 1:1 T800 Life Size Action Figure

唔好俾佢停,
師兄努力!!!!
超期待完成品!!!
真係玩玩具....:shiny:
可以欣賞你一步一步咁整真係好正呀, 對我黎講絕對係 impossible,

你最後會點樣上色 ? 將佢成隻電鍍 ? 定係噴銀佢 ?
大大, 可以睇到你呢個post真係夫復何求!

加油啊!
期待完成品,加油.
五體投地~~~~~
又係時候update吓喇!:45:

~地台組裝~

今個星期從榢私店訂造的地台及背板終於送到:34:,放底手上一切,馬上開工!
整個地台分兩部份:
1)背板連燈槽光管開孔預膠片位;
2)地台
先自行組裝背板與地台使"L"形背板可成型...

~背板與地台連着....

~跟住係地台上貼上仿鋼板膠貼......

~完成~

~秘密武器出動:p----輕膠槍(輕便唧膠槍).........用嚟痴膠片!

~就係咁一塊塊好似砌圖咁痴背板度.......

~終於貼好晒喇! 巧靚仔喎:46:!

~全身靚樣~

~放住半身先! 遲D加舊化及半透明膠片試著燈效果先補相:).....

c兄~你可以pm我話我知仿鋼板膠貼係邊度買嗎:79:
好期待你隻T800甘油
好似放係戲院宣傳咁~~~~~:52: :71:
原帖由 danny_chan 於 16-8-2009 05:31 PM 發表
c兄~你可以pm我話我知仿鋼板膠貼係邊度買嗎:79:
好期待你隻T800甘油

Already PM you la! BTW, you may find those thing at Japan City Heee...
this sticker stuff is for kitchen use originally!!:73:

hope I can help you Bro!
......................無話可說:64:
原帖由 多蚊拉柴800 於 16-8-2009 09:09 PM 發表

Already PM you la! BTW, you may find those thing at Japan City Heee...
this sticker stuff is for kitchen use originally!!:73:

hope I can help you Bro!

唔該曬你丫大大,我買黎用係塊地到~攪攪新意思
:50: :71: :71: :71:
:50: :71: :71: :71:
有生之年一定要親身睇實物一次!!!!!!:50: :50: :50: