Toysdaily 玩具日報

同電車男去街.........唉

原帖由 toysfans2000 於 6-4-2009 05:45 PM 發表

未必既, 如果當樓主係朋友既話:DD

又唔係既, 如果當樓主係朋友既話, 一樣可以講既~!:D :D
原帖由 toysfans2000 於 6-4-2009 06:11 PM 發表

但係可能會一齊走既時候見到麻 OR 點都會去一去放水掛:(

可能樓主初初冇心裝載 姐:(

唔洗段估既, 等樓主回答自有分曉~:o
原帖由 toysfans2000 於 6-4-2009 04:31 PM 發表

如果咁都幫,即係當樓主係普通朋友:71:
如果唔幫:p , 唔洗講啦

咁又未必既, 話曬幫上幫唔係咁講0麻~! :)
我地都係等樓主 UPDATE 啦:he: :p
原帖由 Tasuku 於 6-4-2009 01:35 PM 發表
首先佢處理唔到,唔識點樣幫一個(異性)關係定位,明明出嚟交收(幫朋友買嘢都係一樣),佢當同你Dating﹔
佢對你點著有咁大的注意,佢當你係真人版P囡(即係一個佢可以控制嘅、即係佢心目中的那位女性),討厭「黑」色,明顯佢鐘意Sweet 系Lolita,想你去變成符合佢嘅喜好﹔
對你來說佢只係身邊擦過的小流星(甚致是笑話一則),但對佢嚟講你係唯一的肯同佢Dating 又志趣相投嘅女仔,佢可能覺得已經揾到喇。
佢嘅一切反應都係Over 咗(啱啱先識嘅女仔一定會嚇走),佢再投入的話,會變成對你的妄想(想擁有),到時你先同佢講「大家做朋友吖」,佢會接受唔到。
所以快D同佢表明立場,佢有冇成日揾你呢!(以上只係跟據你文字描寫的情況分析、未了解實情)引用:
原帖由 鈴奈 於 6-4-2009 07:57 AM 發表

Tasuku ,我有聽Sci-Fi全面睇 ga:shy:

多謝收聽!
對女性聽眾來說,節目是否太男性向,女性喜歡聽什麼Sci-Fi題材呢?(科幻本身已經唔係女性喜歡嘅題材)

你又知佢當Dating ?其實我估佢不只注意我1個吧
佢有問過我可否有時打比我 ,我話NO ,所以佢只send sms同email
討厭「黑」色-----係呀 ,今日問過佢佢話唔中意深色黑色
About Sci-Fi全面睇 , 其實我覺得你把聲好悶 ,可能係講野個tone啦:(
原帖由 DIG 於 6-4-2009 02:39 PM 發表
呢個帖都幾有趣, 但呢位人兄又真係電車得過份咗,
好似連社會嘅基本常識都冇, 例如同人食飯唔帶夠錢, 又唔知信用卡同EPS嘅分別......
其實我都覺佢對樓主好有意思, 可以難得搵到識ACG嘅女仔 ...

佢知我地冇可能的了 , 我份人好直接的 :x
原帖由 聖鬥士紫龍 於 6-4-2009 05:00 PM 發表

不錯,最好用埋必殺技:曬恩愛∼!
在對話中突然插與男朋友相處的笑料.例如:有一次系屋企,男友話睇極都睇唔到我,其實我企正系佢前面,因為我男友好高大,高我成個頭啊∼!(要好開心恩愛咁講:34: )

如成 ...

呢個笑料一D也不好笑....而且好汗..........:unhappy:
原帖由 mirage 於 6-4-2009 05:50 PM 發表
點解可以唱k時見過但唔知對方好矮?!

見面時高過佢又有咩咁奇怪? 又唔係男友要拖住佢,高咪高囉...
冇留意lo :p
原帖由 九十九 於 6-4-2009 08:05 PM 發表
唔係真係咁認真要知道電車係咩打份下話?!
樓主都只係想表示佢著起高跟鞋又有電車死係佢手上

死D乜 ? 條街大把索女啦 :he:
原帖由 阿洛 於 6-4-2009 03:59 PM 發表
最近吹水版難得既精彩post~

因為有我丫嘛:x
原帖由 鈴奈 於 7-4-2009 04:55 AM 發表
你又知佢當Dating ?其實我估佢不只注意我1個吧
佢有問過我可否有時打比我 ,我話NO ,所以佢只send sms同email
討厭「黑」色-----係呀 ,今日問過佢佢話唔中意深色黑色
About Sci-Fi全面睇 , 其實我覺得你把聲好好悶 ,可能係講野個tone啦

只係推測,不過不中亦不遠。
見你識保持一定距離就OK喇。

無法,聲音太沈唔啱香港人口味!所以賣內容。

我收到线报听讲见到有电车男死败于索女。所以我入来睇睇
:he:
原帖由 鈴奈 於 7-4-2009 04:58 AM 發表

佢知我地冇可能的了 , 我份人好直接的 :x

:he: 咁佢咩反應?
:$ 強帖留名.........
原帖由 vitamin_roy 於 7-4-2009 08:15 AM 發表
我收到线报听讲见到有电车男死败于索女。所以我入来睇睇
:he:

電車死敗了是事實
怎麼肯定是索女:he: