Toysdaily 玩具日報

同電車男去街.........唉

:47: 這 post... 好精彩
原帖由 AIIC 於 5-4-2009 07:29 PM 發表

按以上所有資料顯示 個毒男有以下特點
1.)佢係由"60%潮童"+"10%硬膠"+"5%KID子"+"15%痴漢"+"10%制服控"組合而成
2.)佢應該係一個無業流氓
PS.大部份出糧都要用銀行,有戶口基本上都會有EPS,佢連EPS都冇....應該係 ...
你D分析力好強!!:(
原帖由 acenerusopp 於 5-4-2009 06:36 PM 發表
甚麼是P囡?那位男性朋友好怪.....
約人都不事先找尋一下附近有甚麼餐廳.....
還要帶不夠錢.....

http://www.pullipdoll.com.cn/
處理男女問題是我日常工作,
這只不過是一個表達能力差嘅男仔啫,唔係咩怪物﹔
如果相處不來,乾脆不約他好了,免得他對你有幻想﹔
請小心處理,他已經開始對你有意思了,不要將此事當是一個笑話,再下去你會傷害到他。
我只想知呀電車係吾係TD會員?
原帖由 Tasuku 於 6-4-2009 04:32 AM 發表
處理男女問題是我日常工作
請小心處理,他已經開始對你有意思了,不要將此事當是一個笑話,再 ...

想請教下師父如果有異性成日話要上你屋企同你執屋甚至洗BATHROOM即係乜意思呢又:47: :64:
原帖由 Tachikoma 於 6-4-2009 05:20 AM 發表

想請教下師父如果有異性成日話要上你屋企同你執屋甚至洗BATHROOM即係乜意思呢又:47: :64:

那異性會不會是令壽堂?
如果不是的話,可能係「德成」派嚟嘅.....
如果都唔係嘅話,恭喜你,你走唔甩喇!
原帖由 Jazzblues 於 6-4-2009 04:57 AM 發表
我只想知呀電車係吾係TD會員?

佢可能都睇緊!

原帖由 鈴奈 於 5-4-2009 03:15 PM 發表

算有DD安慰la~~~~佢贊我捷毛長、大眼同咀好看~~~~~~呵呵 :p
從頭像只露出一隻眼的角度來睇,又真系好大眼喔同好Q。其他部份未見過就不敢評論了。
睇來下次扮電車男約靚女出街都應該系好橋。試下先:he:
原帖由 Tasuku 於 6-4-2009 06:00 AM 發表

那異性會不會是令壽堂?

佢可能都睇緊!
等她上来执的时候她先露出真实身份,其实她上来最主要的目的,是sell保险的,因为她系友邦。

媽~~~好毒呀~~~
原帖由 Tasuku 於 6-4-2009 06:00 AM 發表

那異性會不會是令壽堂?

:DD :DD :DD:71: 雖然兩様都唔係:( 睇怕 我要「着草」了:help:

原帖由 Jazzblues 於 6-4-2009 06:18 AM 發表
?t=1238969630

媽~~~好毒呀~~~
忍着涙説一聲GOODBYE:79:

原帖由 Jazzblues 於 6-4-2009 06:18 AM 發表
?t=1238969630

媽~~~好毒呀~~~
小虎队太毒啦:Q
原帖由 Tasuku 於 6-4-2009 04:32 AM 發表
請小心處理,他已經開始對你有意思了,不要將此事當是一個笑話,再 ...

Tasuku ,我有聽Sci-Fi全面睇 ga:shy:
傷害到他 ??? why ???:?