Toysdaily 玩具日報

同電車男去街.........唉

最近吹水版難得既精彩post~
1)個MARIO包包唔錯~!:71:

2)如果你當佢(果位電車男)係普通朋友, 就問題不大, 最多少d見佢就唔駛煩~!:73:
原帖由 toysfans2000 於 6-4-2009 03:43 AM 發表
樓主下次 借d 依同佢講(msn又好, 電話又好,論壇都好) 你試下咁講: 我 'BF' 見到 淘寶網有 B囡D配件買,你可唔可以幫我, 因我 'BF' 都冇 a/c

哈哈哈~~ 實唔幫都似!!:34:
原帖由 聖鬥士紫龍 於 6-4-2009 04:28 PM 發表
1)個MARIO包包唔錯~!:71:

2)如果你當佢(果位電車男)係普通朋友, 就問題不大, 最多少d見佢就唔駛煩~!:73:

都唔係, 始終都要 明示 or 暗示下 樓主有 'BF' OR '有LIKE 既人' 如果唔係好大機會比個位人兄覺得有機會:o
原帖由 Devil_Fudou 於 6-4-2009 04:29 PM 發表

哈哈哈~~ 實唔幫都似!!:34:

如果咁都幫,即係當樓主係普通朋友:71:
如果唔幫:p , 唔洗講啦

X2 我都想知:$  
原帖由 Jazzblues 於 6-4-2009 04:57 AM 發表
我只想知呀電車係吾係TD會員?
或者樓主試下深入d了解那位人兄啦:o
原帖由 toysfans2000 於 6-4-2009 04:30 PM 發表

都唔係, 始終都要 明示 or 暗示下 樓主有 'BF' OR '有LIKE 既人' 如果唔係好大機會比個位人兄覺得有機會:o

不錯,最好用埋必殺技:曬恩愛∼!
在對話中突然插與男朋友相處的笑料.例如:有一次系屋企,男友話睇極都睇唔到我,其實我企正系佢前面,因為我男友好高大,高我成個頭啊∼!(要好開心恩愛咁講:34: )

如成功的話,對方聽完後個表情會變成:oh:
點解講咗咁多版反而冇人好奇個男仔嘅打扮&外表嘅?
樓主可唔可以描述下呢?
原帖由 聖鬥士紫龍 於 6-4-2009 05:00 PM 發表

不錯,最好用埋必殺技:曬恩愛∼!
在對話中突然插與男朋友相處的笑料.例如:有一次系屋企,男友話睇極都睇唔到我,其實我企正系佢前面,因為我男友好高大,高我成個頭啊∼!(要好開心恩愛咁講:34: )

如成 ...

未必既, 如果當樓主係朋友既話:DD
原帖由 DIG 於 6-4-2009 17:42 發表
樓主可唔可以描述下呢?
點解可以唱k時見過但唔知對方好矮?!

見面時高過佢又有咩咁奇怪? 又唔係男友要拖住佢,高咪高囉...
原帖由 mirage 於 6-4-2009 05:50 PM 發表

見面時高過佢又有咩咁奇怪? 又唔係男友要拖住佢,高咪高囉...

可能樓主初初冇留意呢
原帖由 mirage 於 6-4-2009 05:50 PM 發表

因為成晚都係坐喺度~

原帖由 toysfans2000 於 6-4-2009 04:30 PM 發表

揾人過橋唔係上乖之法,在普通情况下講真話已經可以打發一個人走。
除非你想騙他幫你做嘢!就另計。

原帖由 Tasuku 於 6-4-2009 06:08 PM 發表

因為成晚都係坐喺度~

但係可能會一齊走既時候見到麻 OR 點都會去一去放水掛:(

可能樓主初初冇心裝載 姐:(
原帖由 DIG 於 6-4-2009 05:42 PM 發表
樓主可唔可以描述下呢?
唔係真係咁認真要知道電車係咩打份下話?!
樓主都只係想表示佢著起高跟鞋又有電車死係佢手上