Toysdaily 玩具日報

同電車男去街.........唉

原帖由 鈴奈 於 7-4-2009 10:51 PM 發表

你頭像個機械人叫咩?:?

特裝機兵 (TVB call:三一無敵)
主角機"Mugen Calibur 卡力霸" , 多多指教~!

Remark:我好掛住"天地雷"~!:57:
原帖由 Delight986 於 7-4-2009 03:32 PM 發表

以前有個女仔,有d似楊羚..
對我講:關心我...
即係想點~?
:?

講真嘅,俾多D資料啦!

睇返晨咁早重播嗰套「我愛玫瑰園」,楊羚仲靚過好多依家D姐仔,
去馬啦!

Sorry,應該聽埋你個故事先。

佢又話要上我屋企同我執屋LA:66: 我話朋友唔係咁做既:67: 佢話叫我唔好當佢係朋友而係我細妹呀:47: :no:
原帖由 Tachikoma 於 8-4-2009 05:37 AM 發表
佢又話要上我屋企同我執屋LA:66: 我話朋友唔係咁做既:67: 佢話叫我唔好當佢係朋友而係我細妹呀:47: :no:

你對佢嘅感覺又係點ga呢?
認真的想一倘,再答。
原帖由 cartoon 於 8-4-2009 12:05 AM 發表
:o答左等如無答.......大C唔好用個肺回答我la.....

:38:
樓主有冇咩野要update下呢?:78:
I haven't got a girlfriend.............................. Who can help me..................... ??? :oh: :no:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 8-4-2009 09:12 AM 發表
I haven't got a girlfriend.............................. Who can help me..................... ??? :oh: :no:

:what:  你唔係有老婆啦咩
原帖由 Douglas.M.Saint 於 8-4-2009 09:12 AM 發表
hi brother duck............your wife can help u............
原帖由 cartoon 於 8-4-2009 09:20 AM 發表
hi brother duck............your wife can help u............

:he:
大家要緊記

德哥只是有妻子,但是沒女友的...
他沒有女友的情況,是跟某好人一樣的
:ice: :ice: :ice: :ice: :ice: ...........................

All u guys........................ :blame: :blame: :blame:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 8-4-2009 10:26 AM 發表
:ice: :ice: :ice: :ice: :ice: ...........................

All u guys........................ :blame: :blame: :blame:

有老婆仲要咁大聲話要搵女朋友:58:
報你串架:p
回樓主, 唔鍾意人咪唔好再聯絡囉. 無謂俾希望人啦.

都唔駛話人地"電車男"咁...... 話人地既, 同你唔啱chanel嘖. (我自己都係宅女嘖嘛~ 呀哈哈哈哈哈哈~ 鍾意打機同玩figure就係怪人?? 唔係下話........)
原帖由 Vanessa 於 8-4-2009 12:46 PM 發表
回樓主, 唔鍾意人咪唔好再聯絡囉. 無謂俾希望人啦.

都唔駛話人地"電車男"咁...... 話人地既, 同你唔啱chanel嘖. (我自己都係宅女嘖嘛~ 呀哈哈哈哈哈哈~ 鍾意打機同玩figure就係怪人?? 唔係下話........)

照樓主嘅帖講, 電車男係個男仔自己認架.
不過樓主寫呢篇野其實係當笑話一則, 等大家笑下呢個世界有d咁嘅人囉.
而其實樓主自己都已經handling晒所有野啦, 又唔比人打電話比佢, 又好直接咁同個男仔講清楚. 所以大家都唔洗討論樓主應該點做啦.