Toysdaily 玩具日報

同電車男去街.........唉

原帖由 Devil_Fudou 於 9-4-2009 12:22 PM 發表

你無俾希望人, 唔一定代表人地一定知道自己無希望:p
咁關我咩事:cool:
原帖由 Devil_Fudou 於 9-4-2009 12:26 PM 發表

唔係有先好咩?? 咁佢就肯定知道自己無希望啦~~:p

咁我下次著到靚靚sweet look(粉藍色衫+白色裙仔~夠sweet未?:DD)去見佢囉:60:
原帖由 Jazzblues 於 9-4-2009 03:50 PM 發表
下次借把搶俾你練head shot

M700 :78:
原帖由 聖鬥士紫龍 於 9-4-2009 10:09 AM 發表

你估0下~! :58:
?v=0

你d 元組生活好嗎?砌曬未呢?有無相俾我睇呀?:52:

電鍍初代騎士仔:46:  my most love:46:
隻元組完美騎士係初版, right ? (藍色)

p.s.我隻三神器元組騎士送了比人.....而家用SDX版懐緬中:sad:

he is so brave not like a train-man indeed, at least he has the courage to invite you for a date:36:
原帖由 鈴奈 於 9-4-2009 07:30 PM 發表

M700 :78:

你意思係想用m700head shot 駕駛EFSF bike中的德哥?
原帖由 Jazzblues 於 9-4-2009 08:56 PM 發表

你意思係想用m700head shot 駕駛EFSF bike中的德哥?
有難度架
德哥好很快:no:
原帖由 鈴奈 於 9-4-2009 07:28 PM 發表

咁我下次著到靚靚sweet look(粉藍色衫+白色裙仔~夠sweet未?:DD)去見佢囉:60:
嘩............仲有故仔聽:D
原帖由 九十九 於 9-4-2009 10:09 PM 發表
有難度架
德哥好很快:no:

So.......... Stop me and then shoot............... :70:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 9-4-2009 10:27 PM 發表

So.......... Stop me and then shoot............... :70:
如果被人用M700 headshort請記住唔係我:(
原帖由 鈴奈 於 9-4-2009 07:33 PM 發表

電鍍初代騎士仔:46:  my most love:46:
隻元組完美騎士係初版, right ? (藍色)

p.s.我隻三神器元組騎士送了比人.....而家用SDX版懐緬中:sad:

看圖解釋: :36:

左) 光之騎士 boxset
中) 唔洗講
右) 伝說之勇者 boxset
特別鳴謝background) Mugen Calibur DX

回) 隻元祖三神器仍神級玩物, 點解你咁忍心??:no:
問) 入返正題, 上文講到電車同愛鈴士小姐初次邂逅不久, 火速單獨約會, 電車不停用短訊攻勢, 使到愛鈴士個心十五十六, 唔講唔舒服...................跟住點?
原帖由 九十九 於 9-4-2009 10:11 PM 發表
嘩............仲有故仔聽:D

等緊Mr.電車出黎解釋呀~~
樓主可以講下呀電車大概幾多歲?:77:

佢見識都好貧乏下 :(
原帖由 blindfaith3by8 於 7-4-2009 12:21 PM 發表
其實身邊好多frd 都買玩具....但有d電車frd 開口埋口都同動漫拉上關係:(  
(連d 笑話都同動漫拉上關係):no:
尼d朋友我想識都識唔到
原帖由 聖鬥士紫龍 於 9-4-2009 10:35 PM 發表

看圖解釋: :36:
?v=0

左) 光之騎士 boxset
中) 唔洗講
右) 伝說之勇者 boxset
特別鳴謝background) Mugen Calibur DX

回) 隻元祖三神 ...

伝說之勇者 boxset出面仲有冇???:46: