Toysdaily 玩具日報

同電車男去街.........唉

原帖由 acenerusopp 於 5-4-2009 06:36 PM 發表
甚麼是P囡?那位男性朋友好怪.....
約人都不事先找尋一下附近有甚麼餐廳.....
還要帶不夠錢.....

毒男先生可能食開M記:67:
原帖由 AIIC 於 5-4-2009 18:47 發表
毒男先生可能食開M記:67:
平常沒錢可以按別人的eps來拿錢的話,可能是大豪客來的
原帖由 mirage 於 5-4-2009 07:01 PM 發表
平常沒錢可以按別人的eps來拿錢的話,可能是大豪客來的

按以上所有資料顯示 個毒男有以下特點
1.)佢係由"60%潮童"+"10%硬膠"+"5%KID子"+"15%痴漢"+"10%制服控"組合而成
2.)佢應該係一個無業流氓
PS.大部份出糧都要用銀行,有戶口基本上都會有EPS,佢連EPS都冇....應該係從未做過野
3.)佢家底可能有幾萬個億
PS.身上連1蚊散銀都冇,我身邊都識一個(X拉)對佢來說20蚊才是散銀
4.)佢是一個變態男
PS.只是第2次見面就已經想抽水
5.)佢屋企應該有大量佢最愛lolita / maid服
6.)佢過份自信,以為一定會再同佢行街
7.)佢係一個計劃好未來的人
PS.下次用一蚊做直口就可以約人出街
原帖由 acenerusopp 於 5-4-2009 06:36 PM 發表
甚麼是P囡?那位男性朋友好怪.....
約人都不事先找尋一下附近有甚麼餐廳.....
還要帶不夠錢.....

同囡囡出街幾百蚊都無仲要問第一次一齊行街既人"些"數
仲要自認電車+行為奇特咁搞笑:x :x :x
電男: 不如出黎找返一蚊比你呀:57:
原帖由 K動戰士渣古 於 5-4-2009 07:39 PM 發表

同囡囡出街幾百蚊都無仲要問第一次一齊行街既人"些"數
仲要自認電車+行為奇特咁搞笑:x :x :x

我都試過第一次集體活動時,有個人唔夠錢問我借:67:
哈哈~~~
睇黎佢唔太識表達自己:58:
鈴奈唔需要因為呢d事煩惱, 同我溝通咪得lo :34: :34: :34:
原帖由 AIIC 於 5-4-2009 07:29 PM 發表

按以上所有資料顯示 個毒男有以下特點
1.)佢係由"60%潮童"+"10%硬膠"+"5%KID子"+"15%痴漢"+"10%制服控"組合而成
2.)佢應該係一個無業流氓
PS.大部份出糧都要用銀行,有戶口基本上都會有EPS,佢連EPS都冇....應該係 ...
:DD :DD :DD 基x......
原帖由 貨車仔 於 5-4-2009 08:14 PM 發表
:DD :DD :DD 基x......
其實究竟係基x定x拉?:@:@
原帖由 Shini 於 5-4-2009 08:24 PM 發表

係有袋10蚊散銀既duck duck:x :x ~~
這帖已經被劫了,成了某人的公審帖:@
原帖由 mirage 於 5-4-2009 08:37 PM 發表
E+唔公審佢等幾時:x
原帖由 mirage 於 5-4-2009 08:37 PM 發表

:67: :67: 唔關我事:67: :67: :67:
原帖由 Shini 於 5-4-2009 08:24 PM 發表

:p 我都唔清楚~好迷惑啊:no: :he: