Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 歐美劇吹水區-Fringe大結局,多謝各位。(P.36權力遊戲第二季介紹)

:64: 有無大大有「大空堡壘卡拉狄加」Battlestar Galactica既第一季前傳(迷你劇?)
我想睇第一季第一集…:44:
但發覺…一開場已上文提要…
咁點算?

有link可否pm小弟?:77: 謝謝(要有字幕的繁簡都得。)

昨晚睇左,第四季之後,準備於2010年播既前傳(劇集)…
以為係個套…
點知…係前傳既前傳:no: 玩野咩?
聽講好吸引~好想睇啊~

p.s.前傳既前傳已經好睇。:$
:) YEAH~~~我搵到有啦!~~~~
不過個第一季前傳成三小時?!:Q 有排睇…

原帖由 katoributa 於 14-7-2009 07:19 AM 發表
咦?!雙面法醫?可能誤會左係另一套,等我搵番來睇先。:(
Fringe亞Peter其實係咪7歲個年向個湖到浸死左呢?又,理論上平行世界唔止一個,咁女主角咪將會越來越唔得閒?但又唔使擔心,其他世界都有佢份。
willim  ...

Dexter(雙面法醫):67:

企業號?
我想搵個套(太空堡壘卡拉狄加)…上網搵片,好似同企業號開過火…
唔知係咪堅呢?

有冇巴打有睇Doctor who?:58:
原帖由 哨牙囡 於 19-7-2009 07:12 PM 發表

我無…
好似係好多年傳統既科幻劇。:(
原帖由 哨牙囡 於 19-7-2009 07:12 PM 發表

我有~~~

不過而家國際台既Season 3就唔成,因為返工中.........
Dexter雙面法醫/嗜血判官

:$ 有第四季啦~擔心得我呀~
本季第一集,好睇過第三季開頭…
因為好多伏線同問題等主角解決。

:^ 真係好正!
我忍唔住…睇Q哂香港未播既house(醫神)…
:67:

睇完一集…就忍唔到睇哂第4,5兩季。
喜歡新女角13:35: ,個樣有少少亞州人…唔知咩地方人呢?
其他劇情唔透露啦。免得睇香港版既失望啦。

只講感想。
第四季好睇過第五季。
第四季由頭到尾都精彩。
第五季…:he: 當你以為,呢套劇做左5季,無咩可以玩,只可以靠出色既人物黎吸引你。劇情有模式同差唔多…咁你就錯…

第五季既結局…只有一個字回覆::Q 下?!

第六季出現,記得單聲:64:
原帖由 原罪 於 13-9-2009 15:09 發表
我忍唔住…睇Q哂香港未播既house(醫神)…
:67:

睇完一集…就忍唔到睇哂第4,5兩季。
喜歡新女角13:35: ,個樣有少少亞州人…唔知咩地方人呢?
其他劇情唔透露啦。免得睇香港版既失望啦。

只講感想。
第四 ...

:^ 我都好喜歡13, 好靚女, 就算同老婆一齊睇都好, 都係睇到眼都唔眨..:love:
原帖由 lawliet 於 13-9-2009 04:28 PM 發表

:^ 我都好喜歡13, 好靚女, 就算同老婆一齊睇都好, 都係睇到眼都唔眨..:love:

有一集仲有性感演出:shy:
有人彈佢唔好戲…
我覺得ok啦。
其他人咁好戲,佢都接到。
Fringe season 2 美國今個星期四首播~~
請留意收睇
原帖由 原罪 於 8-4-2009 05:15 PM 發表
我近期追完兩套美劇,一套係雙面法醫Dexter,一套係真愛是血True Blood…
呢兩套就有劇力啦。
不過除左收費電視,香港應該好難播…
很黃很暴力,加上粗口橫飛:)

不過喜歡Dexter多點。去到第三季,劇力先無咁勁 ...

true blood 有追開。
開頭係天涯度見到有討論,兼夾個名起得幾吸引,于是開始睇第一季。
點知一睇就從頭追到宜家,今日播第二季finale了。

劇情都幾緊湊架,畢竟制作班底同埋原著小說都唔錯,近排仲追睇埋小說tim:80: ,不過睇得實在累,英文唔夠用……
原帖由 passerby 於 14-9-2009 03:23 PM 發表

true blood 有追開。
開頭係天涯度見到有討論,兼夾個名起得幾吸引,于是開始睇第一季。
點知一睇就從頭追到宜家,今日播第二季finale了。

劇情都幾緊湊架,畢竟制作班底同埋原著小說都唔錯,近排仲追睇埋小 ...

終於都有true blood 同好啦:$
你知女皇係現實中「邪神」呢位樂手既女友嗎?
原帖由 Tasuku 於 14-9-2009 11:38 AM 發表
Fringe season 2 美國今個星期四首播~~
請留意收睇

:64: 謝謝情報~
咁我多口講多句:
如果有人睇左想傾,請各位大大「反白」字,可能有人未想知劇情住,多謝合作。:77:

原帖由 原罪 於 14-9-2009 05:51 PM 發表

終於都有true blood 同好啦:$
你知女皇係現實中「邪神」呢位樂手既女友嗎?

有印象佢個男友幾“特別”嘅,具體邊個就真系唔知了。
部劇不少女配角都好搶鏡,如queen、Jessica,呵呵:shy: 。
原帖由 passerby 於 14-9-2009 10:58 PM 發表

部劇不少女配角都好搶鏡,如queen、Jessica,呵呵:shy: 。

上輯最索…應該係jason個一齊high野個女友。
而男角中,我覺得殭屍eric同男主角都幾型。
eric係邪,就算著運動裝都好得意。
男主角就個樣好古典…唔知點形容,總之少見呢類型,但又唔反感。最型係第二季中既回憶,佢全套西裝彈琴個段。

都唔知點解個女主角同佢個黑人friend可以咁煩咁醜都咁多人鍾意…連殭屍都鍾意…

聽講,男女主角現實中結婚,真係恭喜哂。希望佢地長長久久。唔好分手…攪到套劇就死:DD