Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 歐美劇吹水區-Fringe大結局,多謝各位。(P.36權力遊戲第二季介紹)

原帖由 taken 於 4-10-2009 12:49 AM 發表
抗拒引力 第1季 Defying Gravity

【劇情簡介】:
今年夏天除《第十三號倉庫》(Warehouse 13)和《慾海醫心》(Royal Pains)之外,這部新劇最應關注。這部劇集的基本情況,它屬於八大科幻電視流派中的「肥皂科幻 ...

科幻劇…?:44:
我追返太空保壘先…
又要睇十三號倉…又咁多追開既劇再續…無咁多時間啊~
謝推介~:64:

f檔案第二季,第三已出。各位留意。
外星生命唔一定有肉身, 試想下會係乜?:36:

如果金星、火星曾經有生命會係.....

值得一睇。:51:
After watching 2 ep of Defying Gravity, don't like it much... give up.  :o
Fringe season one is awesome, enjoy that very much. :71:
Season 2 just start...:D
第四集係非常重要o既一集!!:71:
怏o的睇啦!各位~!!:43:
Just done Season 2 Episode 3 ! ~
原帖由 trumanso 於 10-10-2009 02:13 AM 發表
第四集係非常重要o既一集!!:71:
怏o的睇啦!各位~!!:43:

今集真係正:$

另外,heros第四季既最新一集一樣好重要,追開既快d睇。
未来闪影 - Flash Forward

如果你目睹自己未来6个月的时光,瞥见自己将身处何地,将于何人为伴,你会期待它的来临...还是拼命阻止?
  神秘的全球事件导致了世界上的每一个人同时陷入混沌之中,短暂的2分17秒,每个人都目睹了他们未来6个月的生活片断.当他们醒来的时候,每个人都不知所措:他们的亲眼所见会不会真的成为现实.

在闪影中,洛杉矶联邦调查局特工Mark Benford看到了一个他不愿看到的未来:妻子离开自己嫁作他人妇,他自己酗酒度日以求忘记一切,好搭档被人陷害凶手却逍遥法外.Mark急切的想搞清楚为什么会发生这一切,事件的背后又隐藏着什么不为人知的东西.而且他并不是唯一陷入困惑的人.不久,大家都开始发问:你看到了什么?Mark和他的团队努力寻求造成这种奇异事件的原因,他们开始通过全世界人们的闪影汇合而成的巨大数据库来拼凑未来.没有人知道这些未来闪影意味着什么,或是未来究竟会是什么样子.但昭然若揭的事实是世界上从未谋面的两个人竟会以某种奇妙的方式紧密的联系在一起,并在未来6个月的时间里影响彼此的生活.有的人惧怕,有的人期待,但无论谁都无法将其拒之门外.
f檔案最尾果光頭佬係乜水??
原帖由 taken 於 16-10-2009 01:52 AM 發表
未来闪影 - Flash Forward

如果你目睹自己未来6个月的时光,瞥见自己将身处何地,将于何人为伴,你会期待它的来临...还是拼命 ...

It is a good show, so far I enjoy it very much.
:handshake: 新一集已有啦,今集d特效我覺得幾靚。
By the way V also good :shiny:
原帖由 taken 於 9-11-2009 01:00 AM 發表
By the way V also good :shiny:

放心,一定睇,睇完再傾。
細個都好喜歡呢套野,又驚又睇。:handshake:
仲有無人睇緊F檔案?
今集好睇返,又帶出少少舊題目。開始為結局佈局?

另外,追開既幾套劇,都開始推向結局高潮,
dexter啦,heros啦…

呢排真係追劇追到辛苦…
仲要被人毒多套「V」…
驚我唔死咁…

好彩只中美劇…如果追埋日劇…
我想要精神時間房…:44:
我依家先睇返F檔案第一季
F檔案今季完結?