Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 歐美劇吹水區-Fringe大結局,多謝各位。(P.36權力遊戲第二季介紹)

嬉嬉~
睇咗 Fringe season 2 第1集
唔講你知,等你睇埋先~~

原帖由 Tasuku 於 19-9-2009 04:08 AM 發表
嬉嬉~
睇咗 Fringe season 2 第1集

:63:
原帖由 Tasuku 於 19-9-2009 04:08 AM 發表
嬉嬉~
睇左 Fringe season 2 第1集

我今晚睇,你等我!:$
睇左!:) 多謝Tasuku兄通知!!:64:
睇後感:睇落去啦......!:^
:handshake: 睇左,現在呢個post標題都加左劇透…
:p 我諗開始傾得啦各位~
I saw Se02Ep1 too! ~ So good! Can't wait for Episode 2... ~
請問大家係邊度睇? 有無字幕架? :77:
原帖由 Mikehk@ 於 20-9-2009 09:04 PM 發表
請問大家係邊度睇? 有無字幕架? :77:
:77: 已pm
唔理啦,打左劇透啦…
開始傾啦:34:

第二季開始得好好,出人意表。
首先女主角既出場,我真係嘩左一聲。
諗你唔到:71:

之後再有主要角式出事…你都大膽羅。
而我覺得,真係「應」左之前其中一位大大既預測。
我覺得現在睇緊既第二季,係「世界2」,第一季係「世界1」。
所以老豆仲係度。

真係期待下一集。
p.s.向X檔案致敬那個位,我好喜歡。:73:
:no: Dexter第四季第二集咁耐都無架~等死人咩?
開個頭開得咁緊張,之後第二集點解咁耐架?
係咪字幕組唔譯啦?:( 唔好呀…

另外,真愛如血第二季,係咪完左啦?
又留咁大條尾?:63: 引死人咩?
雖然了結左今季既麻煩,但最尾出咁大件事,真係會攪到人「羅羅攣」。

好彩完左一套,F檔案就開始第二季,而且仲有我未睇完既太空保壘卡拉迪卡…
:42: 邊度搵咁多時間?
原帖由 原罪 於 21-9-2009 00:41 發表
唔理啦,打左劇透啦…
開始傾啦:34:

第二季開始得好好,出人意表。
首先女主角既出場,我真係嘩左一聲。
諗你唔到:71:

之後再有主要角式出事…你都大膽羅。
而我覺得,真係「應」左之前其中一位大大既預 ...

應該唔會係世界二喎!:76:
世界二係冇Peter架嘛!!
我睇完第一集只係覺得哂左八字眉探員......:79:
原帖由 trumanso 於 21-9-2009 01:07 AM 發表

應該唔會係世界二喎!:76:
世界二係冇Peter架嘛!!
我睇完第一集只係覺得哂左八字眉探員......
:79:  

唔同有第三、第四等…世界?:47:
:? 幾時講過第二世界無peter?
因為第一世間既Peter應該死左?
而第一世界既Peter應該係第二世界既Peter?

但呢個係我地猜測姐…
會唔會好似光頭佬咁講,佢只係救左peter,用佢既技術?
而第一季既peter墓,係第d野…例如為左救第一世界既peter,用黎試藥死左既其他peter呢?

仲有,第二季個「時空打字機」好正。呢個設想幾好…不過…另一個世界,打字機前常備一個人架?:p
我只可以講, SE2 既第一集令人追看既衝動好過SE1 既第一集.
原帖由 Mikehk@ 於 21-9-2009 10:14 PM 發表
我只可以講, SE2 既第一集令人追看既衝動好過SE1 既第一集.

算好多迷…好多野需要解釋…
當然佢地會慢慢玩啦:38: 正常就…
:) house有第六季啦~
大把野睇啦~
由於劇情遠遠拋離香港版成2,3輯

暫時唔講啦(講都用反白)。總之正啦。