Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 歐美劇吹水區-Fringe大結局,多謝各位。(P.36權力遊戲第二季介紹)

原帖由 Mikehk@ 於 9-4-2009 01:46 AM 發表
"F" 已出左第15集啦!

download緊:34:
Leonard Nimoy (Spock) To Join Fringe as William Bell in season finale.
今集好睇啊:)
追左咁耐終於有價值。

咁多無關既野一次過串埋。幾好野:71:
第一季完左!! 幾正!:$
睇開o既爸打快o的睇啦~!!:handshake:
原帖由 Panzer 於 12-4-2009 06:54 PM 發表
Leonard Nimoy (Spock) To Join Fringe as William Bell in season finale.

Wow! Sylar!?

I need to catch up! I am still on Episode 14!
原帖由 IchigoKurosaki 於 14-5-2009 07:40 AM 發表

Wow! Sylar!?

I need to catch up! I am still on Episode 14!

Huh?  Leonard Nimoy is not Sylar.  Zachary Quinto is Sylar.  They are both Spock.
:78: 你地講快左都無咩所謂。
我暫時都追tv版。唔使等我…

另外,呢幾集真係好睇左。可能出多個麻煩友阻頭阻勢。:DD
http://www.fox.com/fod/play.php?sh=fringe&ep=1242155273300

尋找光頭佬
好似睇one piece找熊貓人:34:

逃完了
lost又完了一季
fringe season2 快點來就好了
原帖由 Duraxyll 於 14-5-2009 09:30 PM 發表

Huh?  Leonard Nimoy is not Sylar.  Zachary Quinto is Sylar.  They are both Spock.

bell就是"冼樸"? 做返舍hiro手勢先:44:
原帖由 pingu 於 20-5-2009 01:10 發表
http://www.fox.com/fod/play.php?sh=fringe&ep=1242155273300

尋找光頭佬
好似睇one piece找熊貓人:34:

逃完了
lost又完了一季
fringe season2 快點來就好了

小弟睇過三集倒光頭佬過場!唔知究竟有幾多集有出過鏡呢!?:76:
season 1埋尾唔錯~!希望season 2再俾o的心機!!
逃終於完!爛到慘不忍睹!同武神有得揮!復活......:angry:
完真係謝天謝地!幾驚佢拍落去!!
lost小弟不嬲都鍾意睇,可能season 2,3悶左o的,但仍然鍾意!!:D
原帖由 pingu 於 20-5-2009 01:13 AM 發表

bell就是"冼樸"? 做返舍hiro手勢先:44:

Looks if this William is in the parallel universe, going cross over to Star Trek again.
原帖由 trumanso 於 20-5-2009 11:20 AM 發表

小弟睇過三集倒光頭佬過場!唔知究竟有幾多集有出過鏡呢!?:76:
season 1埋尾唔錯~!希望season 2再俾o的心機!!
逃終於完!爛到慘不忍睹!同武神有得揮!復活......:angry:
完真係謝天謝地!幾驚佢拍落去!!
lost小弟 ...

好似集集都有光頭佬,因為佢係觀察者?

逃真係為左睇而繼續睇,成個COMPANY最後得幾個兵仔抵輸啦
都唔明MICHAEL老母HOLD住舊嘢咁耐都唔做BACKUP?
另外全世界都有錫拉的READER真係比人執左就陳冠希啦
只有S1最好睇,S2爛爛地,S3搵戲黎做,COMPANY救James Whistler的目的係咩呢? 比人知道錫拉的存在?
無記fringe都完了,最尾幾集真精彩!
原帖由 katoributa 於 9-7-2009 08:06 AM 發表
無記fringe都完了,最尾幾集真精彩!

開工睇唔到…上網睇返先:63:
真愛如血第二季都開始左啦,出到第三集。:71: 好睇。
睇完最後一集了…
嘩~玩到咁大黎完第一季…

好多迷團啊:36: 希望下一季會解返d啦~