Toysdaily 玩具日報

樓主: gemini61128

Hottoys IRONMAN QC問題 (Vince:請大家集中討論)

我果個右腳都中左招了...反而我冇留意左肩喎="=
同埋d甲好似合埋合得唔係好岩位....打去hottoys問  又0係敷衍咁答你..><有得換我一定要拎去換...
我要求d 野比較完美~~
原帖由 vanhelsing 於 7-2-2009 01:36 AM 發表
借凶星兄圖一用,我想問下呢個小腿錯件HT有得換未架,同係咪即時有得&#25886;架?因為我都中左招......:70:,呢鑊自己真係修理唔到.:80:
http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/owthaBOACRaxenOdlG3mu3Nq_24/blog/2009011812 ...

圖中小腿有咩問題?睇唔到喎..可唔可以說明一下?
原帖由 wiswis 於 10-2-2009 09:21 AM 發表 http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/owthaBOACRaxenOdlG3mu3Nq_24/blog/20090118121100247.jpg.jpg?ib_____Dd9rKNRnu圖中小腿有咩問題?睇唔到喎..可唔可以說明一下?

x 2
我反而想知....咁多玩過既朋友,
將玩過既IRONMAN退返去換...

HOTTOYS會點處置呢?

入盒再比下一批??定係會退返廠再執下先...

咁越遲取貨既人, 咪越大機會取到壞件, 次貨, 二手野 ?!?!?
原帖由 Jimy 於 17-2-2009 05:15 AM 發表
我反而想知....咁多玩過既朋友,
將玩過既IRONMAN退返去換...

HOTTOYS會點處置呢?

入盒再比下一批??定係會退返廠再執下先...

咁越遲取貨既人, 咪越大機會取到壞件, 次貨, 二手野 ?!?!?

我相信小問題店員會自己執,大問題就拎返廠執,然後賣返出o黎。
在商言商,呢D野好正常,當你身為老闆,呢D係你o既錢,唔通會掉落咸水海咩,係咪?:38:
原帖由 wiswis 於 10-2-2009 09:21 AM 發表

?ib_____Dd9rKNRnu
圖中小腿有咩問題?睇唔到喎..可唔可以說明一下?

右腿風阻翼最盡只可以去到九十度左右,但左腿風阻翼最盡則可以去到百幾度,但其實有問題我覺得應該係左邊先&#21873;.
原帖由 迷人超 於 17-2-2009 23:05 發表 我相信小問題店員會自己執,大問題就拎返廠執,然後賣返出o黎。在商言商,呢D野好正常,當你身為老闆,呢D係你o既錢,唔通會掉落咸水海咩,係咪?:38:

咁最後取貨既人咪好危險?

好多都係翻新貨?!?!
原帖由 Jimy 於 18-2-2009 12:18 AM 發表
咁最後取貨既人咪好危險?
好多都係翻新貨?!?!

若果真係認真執返好再賣,相信都無問題。
只怕P.5第63個post情形,或者以下情形再次發生姐......
之前有大大post過,新買返黎,盒入面鐵線竟然全部被拆晒......
執過唔係問題,唔該執返靚仔D。
原帖由 迷人超 於 18-2-2009 00:39 發表 若果真係認真執返好再賣,相信都無問題。只怕P.5第63個post情形,或者以下情形再次發生姐......之前有大大post過,新買返黎,盒入面鐵線竟然全部被拆晒......執過唔係問題,唔該執返靚仔D。

AGREE....執過已經係Double QC,
唔好再拎D花,甩油既出黎,
唔該整好少少先拎返出黎賣...
我想問下有無兄弟拎左對小腿風阻翼去ht,係咪左右腳都拎哂去換呀?