Toysdaily 玩具日報

樓主: gemini61128

Hottoys IRONMAN QC問題 (Vince:請大家集中討論)

我琴日都攞左~~qc好差~~:69:
前面無咩問題,右額頭係有個水口位,但唔算明顯既~~
不過我後面個左邊風阻版合埋有好大條"啦",上下合埋都仲見到入面:47:
仲有大脾後面d紅色有甩油,大約成5mmx5mm咁大係無左色:30:
有無大大同我一樣??唔知可唔可以換~~
原帖由 chiman0123 於 4-2-2009 04:06 PM 發表
不過我後面個左邊風阻版合埋有好大條"啦",上下合埋都仲見到入面:47:
仲有大脾後面d紅色有甩油,大約成5mmx5mm咁大係無左色:3 ...

If you have 甩油 problem, it can be change another one with hot toys.
I have this problem too and they can change another one to me but i
need to wait about 7 days.

回覆 77# 的文章

thx~~大大~
等我拎去ht問問先~~:64:
原帖由 chiman0123 於 4-2-2009 04:06 PM 發表
仲有大脾後面d紅色有甩油,大約成5mmx5mm咁大係無左色:3 ...

一定有得換 !! 因為我個ironman大脾起泡,個頭後面甩油 !!
佢地做法係邊度有問題就換邊度,隻大脾換左,個頭未換 (因為佢俾左四五個頭我選擇, 無個得 ! 佢叫我遲D再黎過 !! ) :45:
我仲有一張單未拎....咁多麻煩野,攪到我都唔想要:55:
原帖由 Jimy 於 4-2-2009 06:18 PM 發表
我仲有一張單未拎....咁多麻煩野,攪到我都唔想要:55:

講時講隻 Ironman 真係好正 !! 可能吾係個個都咁吾好彩呀 !!  麻煩D都要 !! :34:
原帖由 dennis128 於 4-2-2009 06:14 PM 發表

一定有得換 !! 因為我個ironman大脾起泡,個頭後面甩油 !!
佢地做法係邊度有問題就換邊度,隻大脾換左,個頭未換 (因為佢俾左四五個頭我選擇, 無個得 ! 佢叫我遲D再黎過 !! ) :45:

大大你真利害
我ironman 個頭花左 (係正面金色果度花左) , 拎返去換, 睇左兩隻, 已經有說話聽了 ...個staff 好晦氣咁話 "隻隻都會有d花架la"....
聽完之後, 已經唔敢再揀了....拿拿聲起拎隻既走人........(都係有花, 不過細條d)
原帖由 shingo_y2k 於 4-2-2009 06:48 PM 發表

大大你真利害
我ironman 個頭花左 (係正面金色果度花左) , 拎返去換, 睇左兩隻, 已經有說話聽了 ...個staff 好晦氣咁話 "隻隻都會有d花架la"....
聽完之後, 已經唔敢再揀了....拿拿聲起拎隻既走人........(都係 ...

換野俾我個四眼兄就非常有禮貌 !! 四眼兄重話吾得換到得 !! :71:直頭係"劉德華"上身要用誠懇態度,客人先買得開心 !!
但係COUNTER位兄台就好晦氣 !! ( 吾知係吾係個人風格問題 !!) :45:
估唔到有禁多問題
搞到有D驚驚地
聽日去拎時睇黎要check清楚:50:
原帖由 dennis128 於 4-2-2009 18:26 發表 講時講隻 Ironman 真係好正 !! 可能吾係個個都咁吾好彩呀 !!  麻煩D都要 !! :34:

講到咁驚...張單原價賣返出去都唔知得唔得
點會唔換得!你係消費者,總之你唔係玩野,態度好的,又合理,就一定換俾你!
我試過隻TDK條腰帶,換左三次!IRONMan換過一次!佢都俾面色我睇,又有說話我聽!
但我都係果句:先生!成千蚊買件次貨返去,點講得通呀!況且我又唔得閒到來玩野的人!
你送俾我,我都要搭車出來羅啦!
佢聽到,即刻話:咁又係!即刻笑笑口,換俾我!

回覆 85# 的文章

係既pm我,我要
啱啱換左la~~態度好好:71:
而我都唔敢咁簡擇~睇左一隻就算~~
不過俾個心理準備大家,如果要求上色完美者會好失望:56:
因為我再換上色都有問題,有d金色位hi左d紅色,有d紅色位就hi左d金色:50:
不過我覺得可以接受~~
好過超西好多,一樣都係千幾蚊~~:53:
原帖由 chiman0123 於 5-2-2009 02:01 PM 發表
啱啱換左la~~態度好好:71:
而我都唔敢咁簡擇~睇左一隻就算~~
不過俾個心理準備大家,如果要求上色完美者會好失望:56:
因為我再換上色都有問題,有d金色位hi左d紅色,有d紅色位就hi左d金色:50:
不過我 ...

大大, 你換件之前有冇打電話做booking ga ?

thanks~:79:

回覆 89# 的文章

唔使~~直接殺上去~~
不過如果唔係有d咩動唔到,係上色問題~!!不如唔好換~~:67:
我係左邊上下風阻版開合有問題先換,腳甩色係後面,其實唔係好覺~~
而家個隻仲哀,d色撞到好應,仲覺眼~~:42:
同埋我唔係換件,係成隻換~~
感覺上越早嘅貨qc越好:38: