Toysdaily 玩具日報

樓主: gemini61128

Hottoys IRONMAN QC問題 (Vince:請大家集中討論)

如果網上 ( yahoo ) 買左有問題,可唔可以去鋪頭換 ??
原帖由 chal 於 22-1-2009 11:32 AM 發表
如果網上 ( yahoo ) 買左有問題,可唔可以去鋪頭換 ??

我朋友Appleseed試過係yahoo買 ,有問題!! 而賣家玩失蹤, 所以無計去試下hottoys有無得換 !!  (hottoys 無問過佢係邊到買,有得換 !! ),
因此我朋友買所有 hottoys 產品會去番hottoys鋪頭買 ! 費時麻煩 !!  :45:
原帖由 on98alan 於 22-1-2009 10:09 AM 發表
[quote]原帖由 WW7 於 22-1-2009 04:19 AM 發表
HT
可能好多人對HT有信心,但小弟上次買隻家駒時,發現隻右手斷了,都要等兩個星期先有得換,今次隻ironm ...

我就試過只女鐵血支矛斷嘅∼拎翻去換,一周後被CALL取回。現場一睇,又系我本來那到斷嘅。又叫我等一周。
一周後再被CALL,現場一睇,兩邊矛頭都有斷後痴翻嘅痕跡。就系這樣一回事了∼
Thx.
re: Ironman's Shoulder armour.

Any bigbigs got loosen parts?  Watch out for the tiny springs on both shoulders! :time:
我的面罩部分有水口沒有修掉
我隻背部件脫落唔知有冇得換呢.:56:
原帖由 dennis128 於 22-1-2009 11:55 AM 發表

我朋友Appleseed試過係yahoo買 ,有問題!! 而賣家玩失蹤, 所以無計去試下hottoys有無得換 !!  (hottoys 無問過佢係邊到買,有得換 !! ),
因此我朋友買所有 hottoys 產品會去番hottoys鋪頭買 ! 費時麻煩 !!  :4 ...
好似有其他巴打講過唔理邊度買既ht產品如果有問題就可以囉返去ht搞
頭像被屏蔽
我第一次買HT, 我隻無問題wo
但係咁多大大有問題, 算好彩 :67:
噚日一入, 係有少少 QC 問題!  不過整体 OK wor
肩位水口: 有但由於上色關係, OK wor!
上色: 只有好少少花, 不過唔喺當眼位, 冇流眼淚出現.
冇左左, 右右 part 出現!
在下個隻部份鬆緊 OK!

此乃本人第一隻 12 吋..................:43:

原帖由 mr.elljay 於 22-1-2009 11:59 AM 發表

我就試過只女鐵血支矛斷嘅∼拎翻去換,一周後被CALL取回。現場一睇,又系我本來那到斷嘅。又叫我等一周。
一周後再被CALL,現場一睇,兩邊矛頭都有斷後痴翻嘅痕跡。就系這樣一回事了∼

都幾攪笑,不過呢個post應該用Hottoys老闆/員工睇緊,唔知有冇匿名回應?
頭像被屏蔽
想問各位大大
係ng係隻隻 ironman 個面相 (金色部份), 仔細d 睇都會有個 " v " (細tick) 既紋...
同埋右額頭 (金色邊) 有個明顯既水口位

原帖由 天馬流星拳 於 22-1-2009 08:42 PM 發表
我隻背部件脫落唔知有冇得換呢.:56:

原來只係唔見左枝小鐡芯删住, 暫時用緊牙籤頭頂住先. :DD