Toysdaily 玩具日報

查看: 43144|回復: 114

Hottoys IRONMAN QC問題 (Vince:請大家集中討論)

唉!我買咗之後回家CHECK發覺有幾個問題唔知大家有冇?

1.肩位有好明顯既水口位:49:

2.左肩好鬆動:unhappy:
3.左手中間位既金色比D紅色蓋咗少少:55:
4.最大問題係佢右腳後面既噴射位向上打開係冇問題,但當左右打開時左邊那片好難打開同時FEEL到一大力小小就會斷:50: ,我打電話去問佢可否換,佢話隻隻都係咁:angry: ,我想問各位買咗既大大係唔係有這情況呢,如果唔係我要叫佢換個比我:blame: .
第三項我都有咁情況

ironman問題~唔知有無人遇到?

今日下午終於等到它到來,但系拆開檢查之后發現滴問題,想請教下各位大大產品系唔系出左問題

背部中間2舊無法合埋,凈系可以合到甘

問題最大系哩個,左肩好像少做一舊零件,彈簧都見到啦,左肩好鬆動,就好似少左一邊支撐甘,唔知系唔系全部都系甘,定系自己“中招”左

哩張系右肩,左右有2舊圓形零件
希望各位買左的大大睇睇,心情好低落今日,唔該各位!!

我系國內的,相片睇唔到睇下去我的相冊可唔可以,都唔可以的唔該邊位大大推薦下點先可以鏈接的相片過來
http://kinkong82.blog.163.com/album/#p1

我明天取貨....

有些.....擔心:69:

看唔到相....

:63: :63: :63: :63:
http://kinkong82.blog.163.com/album/#p1
睇下哩度睇唔睇到 都唔得的話麻煩邊位大大話比我知點先可以鏈接的相片過來
好希望大家可以幫我解答IRONMAN的問題,好鍾意哩只野啊!!!!:79:
你那隻真的缺件了:o 快更換吧:77:
。。。。已經要求賣家幫我換啦,好彩同老闆都算熟的,但系國內哩只依家都好熱銷,我系8月的單,老闆優先俾我先,想唔到今次中招左,之前BATMAN系列QC都好掂。。。。。
原帖由 torres 於 21-1-2009 12:44 AM 發表
。。。。已經要求賣家幫我換啦,好彩同老闆都算熟的,但系國內哩只依家都好熱銷,我系8月的單,老闆優先俾我先,想唔到今次中招左,之前BATMAN系列QC都好掂。。。。。
有得換就很好的了:77:
無計啦。。老闆話要年后先換俾我,希望聽日他另一批貨到可以再先俾,好想快滴玩度,系哩度看HK的大大玩左甘日啦,自己都流嗮好多口水啦:79:
老友,你有買過medcom的玩具嗎
請不要做小題大做的驗屍官
而家每次見倒呢啲POST都覺得玩玩具既人好小家
雖然我無買,但聽這你些問題,
好像很小事... ...
不如開心享受這件超值玩具吧!
Try flickr or photobucket for web album next time. :)

And change for your IM.  :(
原帖由 qoakzm 於 21-1-2009 04:01 AM 發表
老友,你有買過medcom的玩具嗎
請不要做小題大做的驗屍官
而家每次見倒呢啲POST都覺得玩玩具既人好小家

因為好多人都吹到呢隻野好完美,我買果只左肩都有問題(好鬆動),有User講緊,不過我主要係攞黍擺,所以冇乜所謂
左肩好鬆動---我果隻都有呢個問題