Toysdaily 玩具日報

[分享討論] JOJO同好黃金體驗之世界(傾劇情,有劇透,慎入!)

原帖由 香港人 於 13-11-2008 04:18 PM 發表
:! JOJO奇妙之冒險同好會優良血統網上替身黃金體驗之世界

"JOJO黃金同好之世界":67: 呢個點呢?
原帖由 原罪 於 13-11-2008 04:22 PM 發表

"JOJO黃金同好之世界":67: 呢個點呢?

:( 咁樣變左我地係鍾意黃金...
:he: JOJO同好黃金體驗之世界~~!!
原帖由 香港人 於 13-11-2008 04:25 PM 發表

:( 咁樣變左我地係鍾意黃金...
:he: JOJO同好黃金體驗之世界~~!!

我投呢個一票:he:
Jo Jo A-Go-Go Discussion Club
:74:
原帖由 yui-ling 於 13-11-2008 04:32 PM 發表
Jo Jo A-Go-Go Discussion Club
:74:

:$ 中英文名都有了~~!!
原帖由 香港人 於 13-11-2008 04:46 PM 發表

:$ 中英文名都有了~~!!

:$ 改了!正式開張了!
多謝各位參與,多d留言。:64:
第一.....入黎簽過名先..............各位多多指教...........
原帖由 原罪 於 13-11-2008 12:46 AM 發表
另外…除左戰鬥(呢個一講有排講,慢慢來,當然想講都可以),有無邊d劇情/畫面大家好喜歡?

我好喜歡第一部,祖納桑女友被迪奧強吻後的反應,真係一絕:71:
各位還記得嗎?

:42: 呢個題目無人理既…
原帖由 原罪 於 13-11-2008 05:12 PM 發表

:he: 要重溫一下先, 但最記得承太郎同伊基第一次"拍擋"打敵人, 真係好精彩~~!!
:p 仲有歷史性首創動物替身使者之戰, 愚者對寵物店~~!!
原帖由 原罪 於 13-11-2008 05:12 PM 發表

:78:第1部第一卷,唔多記得,睇睇片段先啦!!!
http://www.imanhua.com/comic/274/list_11973.html?p=41
http://www.imanhua.com/comic/274/list_11973.html?p=49

原帖由 香港人 於 13-11-2008 05:21 PM 發表

:he: 要重溫一下先, 但最記得承太郎同伊基第一次"拍擋"打敵人, 真係好精彩~~!!
:p 仲有歷史性首創動物替身使者之戰, 愚者對寵物店~~!!

:36: 好似係唯一的一次動物替身使者之戰!!!!(not sure)
原帖由 yui-ling 於 13-11-2008 05:38 PM 發表

:36: 好似係唯一的一次動物替身使者之戰!!!!(not sure)

:he: 應該係, 之後第四部, 承太郎同隻老鼠開過拖...

要溫溫書先..................

另外想問問, 我看過MOVIE版, 套DVD最後打完尤仙婆婆(希望無記錯名, 她的替身是正義)就無, 其實之後重有無MOVIE的??
原帖由 Quentin 於 13-11-2008 05:50 PM 發表

要溫溫書先..................

另外想問問, 我看過MOVIE版, 套DVD最後打完尤仙婆婆(希望無記錯名, 她的替身是正義)就無, 其實之後重有無MOVIE的??

:36: 動畫都係ova黎, 未係電影...呢輯係由承太郎有替身能力開始, 途中遇上一班討伐迪奧既同伴為中心, 個尾係接返之前另一套ova, 去到埃及會合伊基, 再次出發~~!!
原帖由 香港人 於 13-11-2008 05:55 PM 發表

:36: 動畫都係ova黎, 未係電影...呢輯係由承太郎有替身能力開始, 途中遇上一班討伐迪奧既同伴為中心, 個尾係接返之前另一套ova, 去到埃及會合伊基, 再次出發~~!!

即是.....有兩套OVA??