Toysdaily 玩具日報

[分享討論] JOJO同好黃金體驗之世界(傾劇情,有劇透,慎入!)

原帖由 JoJoFans 於 13-11-2008 04:33 AM 發表

:@ waw, you still not sleep??!!

long time no see, one of jojo  's   fans................

江湖好險惡ga :unhappy: ..................

恭迎jojo大師出山~!! :64: :66:
不如叫ORA ORA ORA ORA....
又發圖
荒木T-SHIRT from HK UniQlo

原帖由 yui-ling 於 13-11-2008 11:12 AM 發表
又發圖

http://farm4.static.flickr.com ...

not only release from HK ......XD
  ~ Ultra Jump ~ 特製 SBR 應募 T-恤禮物

今年也製作! 是領受每回好評的T恤的登場!
設計全部3種,選你想穿的第一名應募。
應募等候!

★T恤的尺寸 L & M(各35人·計70人)選哪邊。

※刊載的獎品是完成印象。現在因為製造途中,實物有如果不同。

應募郵政明信片!
詳細,ultra跳躍11月特大號請看Page 502應募的規定。
※本刊禮物從WEB不能應募。請諒解。

★截止:2008年11月18日(星期二)當日郵戳有效。

原帖由 車仔 於 13-11-2008 09:54 AM 發表

:Q :Q :Q :Q :Q ..................................
原帖由 yui-ling 於 13-11-2008 11:12 AM 發表
又發圖

http://farm4.static.flickr.com ...

件銀色…我著到變色…:49: 早知買多幾件…真係好正。
原帖由 車仔 於 13-11-2008 09:54 AM 發表

:64: 小弟希望有高手助陣~恭迎jojo fan大大~
原帖由 JoJoFans 於 13-11-2008 11:30 AM 發表
  ~ Ultra Jump ~ 特製 SBR 應募 T-恤禮物

今年也製作! 是領受每回好評的T恤的登場!
設計全部3種,選你想穿的第一名應募。
應募等候!

★T恤的尺寸 L & M(各35人·計70人)選哪邊。

※刊載的獎品 ...

:79: 入手不可能!!!!!
原帖由 原罪 於 13-11-2008 11:30 AM 發表

件白銀色, 我著一次, 收返不著..................XD

件銀色icon, 死找, 才找到多一件

HK 不是有好多件賣, 而好多不認識jojo的, 也買來著

HK and Japan also sold out very fast :unhappy:

原帖由 yui-ling 於 13-11-2008 11:37 AM 發表

:79: 入手不可能!!!!!

later will sell at Japan Yahoo ........XDDD

but...........$$$$$$$$

:79:
原帖由 gt3ian 於 13-11-2008 02:10 AM 發表
純吹水,無規矩!!:71:

:) 無錯~
原帖由 原罪 於 13-11-2008 11:32 AM 發表

:64: 小弟希望有高手助陣~恭迎jojo fan大大~

:64: 唔好咁講, 我也只是眾裡jojo迷之一呢 ~````````
原帖由 原罪 於 13-11-2008 11:30 AM 發表

:58:我著開件深灰無事播,梗係洗衫時冇返轉,重有件純克未著!!!
原帖由 JoJoFans 於 13-11-2008 11:45 AM 發表

:64: 唔好咁講, 我也只是眾裡jojo迷之一呢 ~````````

我好想睇「回音」再出場。:$