Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 千值練 RIOBOT 變形合体 天元突破 紅蓮螺巖

保留舊post係有佢嘅價值
I don't mind linking photo jpeg from another image website. But almost every time doing so, my post won't appear (get approved) until a few days to a week later. When it does, the conversation already done and moved on long ago (or no one will see my reply 2-3 pages ago), to a point I even forgot about my own post. Therefore I usually avoid adding any photos when posting replies, since it takes so long to get approved and show up, kind of defeated the purpose.
熱狗OO 發表於 9-2-2023 03:00 PM
我不同意TD開放圖會有推送廣告問題, 甚至覺得莫名奇妙

你都有/用過用其他討論區吧?

記得十幾年前失敗論壇嗰d mk集中地都係可以upload相,每個禮拜都十幾廿個o靚仔o靚妹po自拍照或型男美女圖呃po,然後成班人吹水吹到爆晒po,之後又再開過個繼續吹
估唔到咁多回POST撐TD現行手法, 咁就一齊見證此討論區沉淪喇

講番件產品, 起初覺得好很貴, 成兩叉, 跟住就出時BANDAI又公告會出, 即時心都一沉

但見產品做得不錯, 及見BANDAI連GAO FAI GAR都敢去到4萬YEN的話,

我估未來BANDAI版過硬3萬YEN, 而飛翼及小鑽頭應該係淫限DLC; 但BANDAI版的腰伸縮就應該無千值版咁低能
笨大上次見圖有大鑽頭,但係咪可變就成疑?
熱狗OO 發表於 10-2-2023 11:56 AM
估唔到咁多回POST撐TD現行手法, 咁就一齊見證此討論區沉淪喇

講番件產品, 起初覺得好很貴, 成兩叉, 跟住就 ...

師兄唔好誤會,我絕對支持TD開放上傳圖片功能,問題係開放此功能=加大儲存空間=增加開支,咁錢又從何而來呢?無理由叫餅主無私地自己出錢去做依樣野假。
如果師兄可以揾到金主/白武士課金俾TD發大來攪就最好啦。
今日行萬見到實物~~~~~老老豆豆, 只野唔用大鑽無soul 啦 ~!!

nela 發表於 10-2-2023 05:13 PM
今日行兆萬見到實物~~~~~老老豆豆, 只野唔用大鑽無soul 啦 ~!!

希望會有DLC,但拎上手係好玩,千值今次呢隻我幾滿意
猴樂團 發表於 10-2-2023 06:52 PM
希望會有DLC,但拎上手係好玩,千值今次呢隻我幾滿意

滿意X2, 都算係近期罕見完成品無插水之作...
滿意X3、雖然唔完美、但我個人收貨。價格算合理吧!
睇得出係有心作品。
以前有間廠出過高可動、有大鑽頭加托、但都改變唔到時間久了手軟的問題。

熱狗OO 發表於 10-2-2023 11:56 AM

講番件產品, 起初覺得好很貴, 成兩叉, 跟住就 ...

直接放相當然好,不過我估有呢個功能都唔會多返人,即係用開fb唔會因為呢度upload到相就回歸
但方便到我地就真的
熱狗OO 發表於 11-2-2023 12:51 PM
滿意X2, 都算係近期罕見完成品無插水之作...

我仲未有得呤,唔知幾時派貨。
馬仔 發表於 14-2-2023 11:02 AM
我仲未有得呤,唔知幾時派貨。

米青品訂都係未有貨派
米青未有貨+1
所以話,所有關於千值練和Frame toys嘅產品,在千值殿訂實冇死。