Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 千值練 RIOBOT 變形合体 天元突破 紅蓮螺巖

變矮仔對到條腰線好直就不知不覺咁變到……至於腰甲我又覺得ok冇乜嘢喎

另外千值既巨靈神其實都好唔錯的,原創飛碟變拳甲都幾正~
Hawk 發表於 5-2-2023 06:09 PM
啱啱開咗嚟玩,我覺得哩隻真係千值既代表作,關節可動及鬆緊程度都好好,連可動手指既造型我都覺得正,唯一 ...

係幾好、但未算完美、都有D缺點。
代表作就誇張咗!
千記仲有好多好野、隻Peter parker都唔錯。
Hawk 發表於 5-2-2023 06:09 PM
啱啱開咗嚟玩,我覺得哩隻真係千值既代表作,關節可動及鬆緊程度都好好,連可動手指既造型我都覺得正,唯一 ...

我日拍買咗隻lock唔到,之後補貨寄咗盒新嚟又lock到,舊個盒未退將合體同未合體兩隻放埋一齊真係幾正,搞到我都心大心細keep唔keep多盒
有2盒咁爽? 不過正還正,真係買咁耐玩具都未試過一模一樣買2盒,遲啲可能又有其他廠出再正啲都未定~
nelsonlouis 發表於 6-2-2023 02:06 PM
係幾好、但未算完美、都有D缺點。
代表作就誇張咗!
千記仲有好多好野、隻Peter parker都唔錯。 ...

千值代表作我覺得係當年隻膠版天元成品,其可動機關設計到現還未有產品能超越。
另外合金帝王萬能俠也是,現在那些變態可動產品,都是又這隻發展出來,可說是經典。
各位大佬玩都 post 下相上來呀 !~ 出面好少見貨
bigbigfriend 發表於 8-2-2023 09:44 AM
千值代表作我覺得係當年隻膠版天元成品,其可動機關設計到現還未有產品能超越。
另外合金帝王萬能俠也是 ...

膠紅蓮佢既連動玩法當年真係好正既,我就覺佢都係太細隻同埋輕飄飄冇乜手感
帝皇整體又係好正,但條腰既駁口位真係好礙眼,美中不足

每個人都有佢心目中既代表作,我覺得咁樣分享好好~
Hawk 發表於 8-2-2023 09:19 AM
有2盒咁爽? 不過正還正,真係買咁耐玩具都未試過一模一樣買2盒,遲啲可能又有其他廠出再正啲都未定~ ...

Lock唔到個盒deadline 退唔到會照收多盒錢,即係買兩盒
nela 發表於 8-2-2023 10:05 AM

老實講今時今日太多開箱片,直接影響到影相分享既意欲,自己一路玩一路影都係當留紀錄算
猴樂團 發表於 8-2-2023 10:45 AM
Lock唔到個盒deadline 退唔到會照收多盒錢,即係買兩盒

咁lock唔到梗係退番俾佢啦,真係買都買個另一盒正常既
bigbigfriend 發表於 8-2-2023 09:44 AM
另外合金帝王萬能俠也是 ...

當年心口可動眼、至今無人能及!

自已低級別、POST相實在太麻煩。。。。
Hawk 發表於 8-2-2023 09:19 AM
有2盒咁爽? 不過正還正,真係買咁耐玩具都未試過一模一樣買2盒,遲啲可能又有其他廠出再正啲都未定~ ...

"遲啲可能又有其他廠出再正啲都未定~"

超合金魂好似出、都有打算入。

唔係唔想POST, 又要經另一個網先上載到, 太恨煩

呢個討論區開左廿年都唔俾人直接上載jpeg, 太outdate的管理方法

有管理層n年前曾經答話無錢維護個容量, 我會話超過兩年的post或相你全剷物得囉, 有幾多%的人會睇舊野

上YOUTBUE睇喇

我都好想Post, 不過還未收到精品收貨通知