Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 超合金魂 GX-71 百獸王 再販

marlon 發表於 8-3-2021 08:53 PM
剛見到連玩具反斗城都有得訂 $2999

可能真係有大貨返,斗斗城都開訂,前所未見

剛剛同相熟鋪傾開百獸王再版,原來瑞記行貨批貨價高過早前月份開嘅訂價,唔通佢搵到平過瑞記個價嘅貨
morpheel 發表於 9-3-2021 11:44 PM
剛剛同相熟鋪傾開百獸王再版,原來瑞記行貨批貨價高過早前月份開嘅訂價,唔通佢搵到平過瑞記個價嘅貨 ...

細鋪個價同大鋪唔同
morpheel 發表於 9-3-2021 11:44 PM
剛剛同相熟鋪傾開百獸王再版,原來瑞記行貨批貨價高過早前月份開嘅訂價,唔通佢搵到平過瑞記個價嘅貨 ...

可能係囤貨炒家自己倉度搬出嚟開訂
keroro-1972 發表於 10-3-2021 08:27 AM
可能係囤貨炒家自己倉度搬出嚟開訂

蘇洲過後沒艇搭,當年初出還是想買的,看到 Pose+ 的出品後,越來越覺得萬代應該被淘汰,我年少確實喜歡,但一些設定實在不能撐幾十年。
Lawchee 發表於 10-3-2021 05:45 PM
蘇洲過後沒艇搭,當年初出還是想買的,看到 Pose+ 的出品後,越來越覺得萬代應該被淘汰,我年少確實喜歡 ...

POSE+ 新產品好似都走錯路, 勇者王系列連小小興趣都冇

開頭盡量跟原設定真係幾吸引, 但依家同人鬥玩魔化咁同其它廠有冇分別? 而且設計又唔夠魔唔知想點, 真係興趣大減

其實Bandai定價只是3萬日元,2500已是8算幾....如果這樣也是秒清的話,對Bandai來說實在太好賺,肯定會再出第4次,第5次再版
Lawchee 發表於 10-3-2021 05:45 PM
蘇洲過後沒艇搭,當年初出還是想買的,看到 Pose+ 的出品後,越來越覺得萬代應該被淘汰,我年少確實喜歡 ...

笨大超合金魂有d舊款以當年嘅技術嚟講係出得好正,就好似超獸機神同六神合體,到現時都未有三廠出得好過佢。但近呢幾年出嘅就...冇眼睇
如果有大貨好似 十五機, metal build eva 2 號機, 可能有啲 drop 價。

古唔到百獸係今受歡迎. 我就一段.
laiken 發表於 14-3-2021 12:35 AM
笨大超合金魂有d舊款以當年嘅技術嚟講係出得好正,就好似超獸機神同六神合體,到現時都未有三廠出得好過 ...

超獸機神現在11xx$ 可能唔係好受歡迎

六神合係O可動, 有D失望

百獸整體好很多
看來這次的貨非一般的大, 反斗城到現在都接受預訂, 還有最新那兩部MB都係
希望到時真係有大貨,現貨可以22魚入到。
fallout8 發表於 15-3-2021 10:24 AM
希望到時真係有大貨,現貨可以22魚入到。

我記得當年初出第二日係in’s入$1980,不過往事只能回味~
faixwong 發表於 15-3-2021 09:01 PM
我記得當年初出第二日係in’s入$1980,不過往事只能回味~

隻百獸王我唔算太鍾意,自問有少少為買而買,依家只差佢同高迪安就當自己完成左合金魂夢,如果今次唔到我個合理價,我應該會等下次再販。
3萬円,但訂價 $2900, 真係要有大愛.