Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 千値練 METAMOR-FORCE 超獸機神 Final Dancouga 終極斷空我(20年版)

CPY_2001 發表於 18-3-2020 03:18 PM
係度公然講老翻,仲要一副老翻完勝正版既模樣,用厚顏無恥尼形容唔過份吧?講到尾又係錢問題,因為千值賣30 ...

從頭至尾皆是提到正版材質問題有哪句聲稱KO好???? 並不覺得KO就好或鼓勵入KO ,

因為材質關係關節鬆軟.掉漆的原版身體,有著這樣前例 ,誰還會再花相同價再入相同材質等著發生相同問題的商品?  剛好有採用合金關節件的KO換掉已經不行的身體剛好而已不是?  想太多
.

傢伙是千值盲從,每當討論千值爛缺點時,這傢伙有定會挑跳出來護航,千值爛,明明可以做好而不做,就有定要讓,玩家出改套修復缺點是才做,...  發表於 21-3-2020 02:07 AM

千值爛確實存在問題
這點需要正視!

前車可鑑叫人點對今作有信心呢??

Ps:大膽構想
假如今作都係千值爛
作為玩具商所謂千值練  果屁!好應該引咎倒閉
無謂出高價商品害大眾!

FAZZZZ 發表於 18-3-2020 03:57 PM
從頭至尾皆是提到正版材質問題有哪句聲稱KO好???? 並不覺得KO就好或鼓勵入KO ,

因為材質關係關節鬆軟.掉 ...

認同~係D人太玻璃啫,我見樓上d post既ching都係有正版,完全有資格comment隻千值爛,未有KO之前,呢D批評已經存在架啦~
Edmond22 發表於 18-3-2020 05:23 PM
認同~係D人太玻璃啫,我見樓上d post既ching都係有正版,完全有資格comment隻千值爛,未有KO之前,呢D批 ...

呢樣就叫避嫌大6人最唔明白所以千萬唔好學亦唔好習慣, 老翻係大6新四大發明「偷,呃,拐,騙」有關唔討論比較好。
我本身有 舊版,老實講,你問我,我都擔心佢已經爛左 shoulder ...
而 d 隻 會唔會 一樣爆,d 個 moment 真係冇人知,官方話有改版 ... 大家可以選擇 信 或者 唔信。
擔心既可以等出左貨之後睇 report 再決定買唔買。
:78:
因為原版有問題,所以老翻就完全冇問題.呢啲歪理邏輯既人仲要話人玻璃心轉頭,簡直連羞恥都唔識
KO問題係冇授權!盜版!!
但改善到原版爛問題.....所以。。。
老翻既問題係佢係偷人個模賺錢,而唔係自己設計,咩野改善原版問題呢啲係千值既問題,唔係老翻既問題,你明唔明架?而唔係因為佢純粹冇版權既問題呀

所以話盜版,如果當初千值練爭氣既話使鬼比位ko入咩!仲唔係改善爆肩關節材質劣問題係咩啊!情形等同黑曼巴奥意Diu打TT。而且追加2把光牙劍(有把發動)&final翼,千值爛終極版先來跟風,邊個跟邊個吖!真係傻傻分不清!   發表於 18-3-2020 11:02 PM
我爬晒咁多篇文都見唔到有純吹奏KO或賣廣告既post,點解仲會有咁多5毛POST沖出黎道德勒索既呢~
Edmond22 發表於 19-3-2020 10:10 AM
我爬晒咁多篇文都見唔到有純吹奏KO或賣廣告既post,點解仲會有咁多5毛POST沖出黎道德勒索既呢~ ...

有關知識產權
嚴禁任何形式的侵權bt及下載連結,我們不鼓勵任何非官方及侵權玩具及週邊產品討論,
管理員有權刪除任何有問題討論而不作另行通知。

版規話討論都唔可以,要討論請去另一個版
Edmond22 發表於 19-3-2020 10:10 AM
我爬晒咁多篇文都見唔到有純吹奏KO或賣廣告既post,點解仲會有咁多5毛POST沖出黎道德勒索既呢~ ...

其實個班人仲未理解買Ko返嚟都係為咗膊頭嗰個關節位嘅咋……

台灣有出過金屬位

但係費時同埋要寄過去未必個個願意咁樣寄件野俾人搞,出咗事冇人會負責任喎

ko版如果仍然係用塑膠嘅話今時今日應該冇人會買甚至乎係呢個討論區係唔會再出現
疊單問各Ching野,我有隻千值練真三一,條腰都係坊間所講問題!想問知唔知鋪頭邊到有賣金屬改件買?除左淘寶
transformers 發表於 19-3-2020 11:46 AM
其實個班人仲未理解買Ko返嚟都係為咗膊頭嗰個關節位嘅咋……

台灣有出過金屬位

完全正解,我都係當佢係PARTS咁用~終極版我都訂左,到時幫佢做埋手術
Edmond22 發表於 19-3-2020 11:57 AM
完全正解,我都係當佢係PARTS咁用~終極版我都訂左,到時幫佢做埋手術

我今日都會訂

可能影完寫真都係入盒封棺..:36:
我戈隻初版斷左一次臂拎去比千記整
整完返來都間斷性玩
現在就算拎上手玩也沒穿沒爛, 好地地

雖然唔知點解有D人會甩皮甩骨
不過我覺得單單case唔同
不如實際玩返自己戈隻係咩感覺仲好

如果覺得太大風險就買少隻LO
就算比你睇完report人地戈隻好地地
到自己戈隻拆盒玩出事, 咁點算?