Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Transformers 變形金剛 MPG Raiden 雷電 火車合體

Updated

場景真係靚!不過特撮味很重,配個十七號大鐵人就冇得頂!
Updated

火車形態幾正!
updated

大愛大愛,必買必買!謝謝師兄分享!
https://youtu.be/aswBTGPvO7w
laiken 發表於 7-12-2021 09:58 PM
https://youtu.be/aswBTGPvO7w

moon studio 果套還原度好高, 有睇頭. 睇下MP和MS兩廠出來有咩分別. 睇進度應該MS出得快過MP
而且 moon studio 已經有試版,上身、下身和雙腳都完成了,正在修正中,應該比 MPG 快全套面世!
mkmlo 發表於 8-12-2021 08:27 PM
而且 moon studio 已經有試版,上身、下身和雙腳都完成了,正在修正中,應該比 MPG 快全套面世! ...

咁如果MS短期內出齊晒6隻,會唔會搞到MP出完呢隻之後唔繼續出埋?好似之前隻獅王咁,人哋出咗隻可以完美配合隻MP史達嘅,MP就完全放棄。
laiken 發表於 9-12-2021 11:18 AM
咁如果MS短期內出齊晒6隻,會唔會搞到MP出完呢隻之後唔繼續出埋?好似之前隻獅王咁,人哋出咗隻可以完美 ...

吓!呢隻如果出完呢隻就唔出,我諗好多人會去佢地公司放火
mkmlo 發表於 10-12-2021 01:03 AM
吓!呢隻如果出完呢隻就唔出,我諗好多人會去佢地公司放火

如果第一隻就炒咗粉,TT社唔通硬住頭皮出落去咩?其實幫襯得TT社呢隻雷電,應該有心理準備會爛尾。宜家至驚係佢出得三、四隻就玩「有拖無欠」策略,搞到班玩家唔上唔落咋!
THOUTHER 發表於 10-12-2021 06:19 PM
如果第一隻就炒咗粉,TT社唔通硬住頭皮出落去咩?其實幫襯得TT社呢隻雷電,應該有心理準備會爛尾。宜家至 ...

不過TT係有FANS的, 不是每個人都買三廠, 而且有些FANS也會因為買左一隻, 而繼續買埋落去. 否則 ....
弱弱一問,見好多副廠有出老變既產品,其實佢地有冇問takara/孩記攞版權嫁?
fallout8 發表於 10-12-2021 07:33 PM
弱弱一問,見好多副廠有出老變既產品,其實佢地有冇問takara/孩記攞版權嫁? ...

所有有得變形的transformers 產品都沒有版權