Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Transformers 變形金剛 MPG Raiden 雷電 火車合體

bigbigfriend 發表於 3-12-2019 04:05 PM
經典,這個火車合體又當年的Diaclone轉過來,細個時有過吸塑玩具,也應該吸引到非變形金剛迷 ...

最好留番個空位俾我放個人仔!{:1_220:}
TAKARA 今次非常聰明. 主要是'變形火車俠' 在日本大賣.

'變形火車俠'係問JR 拎版權的, 既然個設計圑隊開衡馬力出鐵路機械人,
不如順便問JR拎埋版權, 順手開發埋6架雷電.

MP雷電不但吸納舊老變FANS, TAKARA 係想食住'變形火車俠'的勢吸納埋新FANS買
預告咗七個月但又冇哂聲氣……疫情真係……
This looks good actually !
未確定「網圖」

望到條頸比青馬大橋都長

it seem to be the third party "moon studio" version
kuugakuuga 發表於 17-8-2021 08:24 AM
it seem to be the third party "moon studio" version

第三方出都好呀,又可以過一下手癮,又可以比啲壓力TT社
預告咗成年幾,灰模都仲未有,真係…
Dancougaproto 發表於 17-8-2021 04:14 PM
第三方出都好呀,又可以過一下手癮,又可以比啲壓力TT社

但之前第三方出嗰隻可以同史達合體嘅獅王,對於TT社嚟講一啲壓力都冇
laiken 發表於 17-8-2021 04:31 PM
但之前第三方出嗰隻可以同史達合體嘅獅王,對於TT社嚟講一啲壓力都冇

呢幾年第三方出o既數目多到數唔到,真係見唔到孩記T社有乜壓力~~
又有新圖流出。不過都係未知幾時出。

第一隻完成品係隊長「光子指揮官」
咁搞法2023都唔知出唔出到黎,疫情真累事。。。
諗諗吓,呢套好大機會分開逐隻出,價錢應該幾恐怖。